Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Λίγες προσθήκες»

Ο Παναιγιάλειος σκοπεύει να κινηθεί άμεσα για να ολοκληρώσει τις χειμερινές μεταγραφές.

Αιφνιδίασε ο Παναιγιάλειος με την περίπτωση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, Μάρκος ντος Σάντος. Ο 33χρονος που έμεινε ελεύθερος από την Αγία Νάπα, αφίχθηκε στο Αίγιο και μετά τις εργομετρικές εξετάσεις που θα υποβληθεί την προσεχή εβδομάδα, αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Οι «μελανόλευκοι» τονίζουν ότι «θα γίνουν λίγες προσθήκες τον χειμώνα» και με την κίνησή τους αυτή έδειξαν ότι θέλουν να κλείσουν το θέμα της ενίσχυσης γρήγορα.

Η επιλογή, άλλωστε, να μεταβεί ο Ντος Σάντος από τις αρχές Δεκεμβρίου στην πόλη του Αιγίου έγινε για να εγκλιματιστεί στις νέες συνθήκες και να είναι σε καλή κατάσταση όταν από τον Ιανουάριο αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής.

Σημειώνεται ότι ο Ντος Σάντος έπαιξε σε 6 αγώνες πρωταθλήματος στην Κύπρο και σε ένα ματς Κυπέλλου. Στο Κύπελλο ήταν και η μοναδική 90λεπτη συμμετοχή του (σημείωσε το μοναδικό του γκολ) απέναντι σρην ΕΝ Παρεκκλησιάς. 

«Τον καλύτερό μας εαυτό»

Πολλές ιδιαιτερότητες έχει για τον Μουράτ Σεροπιάν η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΟ Χανιά. Ο προπονητής του Παναιγιαλείου θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα και όπως δήλωσε στο flnews.gr: «Αυτά είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φύγουμε νικητές».

Σε καλύτερη κατάσταση είναι ο Ντάνι Πόνσε και όλα δείχνουν ότι θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Last modified onΣάββατο, 06 Δεκέμβριος 2014 01:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep