Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν λείπει το παραμικρό»

Ο Λευτέρης Ιντζόγλου στάθηκε στη διοικητική ηρεμία του Ηρακλή.

Στη media day του Ηρακλή φιλοξενήθηκε ο Λευτέρης Ιντζόγλου και αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία του Γηραιού και στο γεγονός ότι οι συμπαίκτες του και εκείνος είναι συγκεντρωμένοι μόνο στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Αρχικά δήλωσε:

«Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα καλά, αλλά έχουμε ακόμα αρκετό δρόμο μπροστά μας. Περιμένουμε με ανυπομονησία τον αγώνα . Με την βοήθεια των φιλάθλων μας πιστεύω ότι θα φτάσουμε στην νίκη. Έχουμε δέσει πολύ καλά ως ομάδα και ο καθένας γνωρίζει αυτά που πρέπει να κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αγώνα με αγώνα θα είμαστε καλύτεροι και θα βρούμε τον ρυθμό μας. Με τις προπονήσεις και τα φιλικά δεν μπορείς να το έχεις αυτό. Στις επόμενες αναμετρήσεις θα φτάσουμε ξανά στα επίπεδα που θέλουμε».

Για την περσινή σεζόν είπε:

«Έχουμε διοικητική ηρεμία και οικονομική ηρεμία. Δεν μας λείπει το παραμικρό και είμαστε αφοσιωμένοι στον αγώνα».

Για το ξεκίνημα του Ηρακλή:

«Δεν ξέρω αν περιμέναμε αυτές τις νίκες, αλλά σίγουρα δουλέψαμε αρκετά για να τούς πετύχουμε. Από αυτό φαίνεται ότι ο Ηρακλής είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Κάθε ποδοσφαιριστή τον χαροποιεί να δίνει χαμόγελα σε παιδιά και ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Οι κινήσεις αυτές παίζουν σημαντικό ρόλο και εντάσσονται στο πλαίσιο της αλλαγής που υπάρχει στην οργάνωση. Για πολλούς φιλάθλους και οπαδούς, ο Ηρακλής είναι κάτι παραπάνω από μια απλή ομάδα, γι’ αυτό και πρέπει να υπάρχει παντού».

Last modified onΤετάρτη, 03 Δεκέμβριος 2014 22:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep