Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

FL News Bet

Οι προτάσεις του flnews.gr για τα ματς της 6ης αγωνιστικής της Football League.

Έπειτα από αποχή δύο εβδομάδων η Football League επιστρέφει στη δράση και στο γήπεδο θα φανεί ποιον ευνόησε και ποιον όχι η απουσία επίσημων αγώνων. Εκπλήξεις είναι βέβαιο ότι θα γίνουν, οπότε η 6η αγωνιστική δεν είναι η κατάλληλη για δυνατά πονταρίσματα. Κάποια σημεία, πάντως, δείχνουν να έχουν προβάδισμα.

Στην Κατερίνη δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός Βόλου και παρά την απώλεια του Πινάρες οι Θεσσαλοί έχουν τη δυνατότητα να φύγουν με το «διπλό» στο ντεμπούτο του Νίκου Παντέλη στον πάγκο. Η νίκη των «ερυθρόλευκων» τιμάται προς 1.75 μ.ο.

Ο Αγροτικός Αστέρας δείχνει ανεβασμένος με τον Περικλή Αμανατίδη στον πάγκο του. Θα υποδεχτεί τον Αιγινιακό που ψάχνει και αυτός σερί νικών, αλλά η απόδοση (2.35 μ.ο.) είναι αυτή που μας κάνει να καταλήγουμε στον άσο.

Σταθερότητα δείχνει η Ερμιονίδα, όμως είναι αβέβαιο πώς θα παρουσιαστεί μετά τη διακοπή. Η ομάδα της Αργολίδας υποδέχεται τον Ηρακλή Ψαχνών που καίγεται» για ένα θετικό αποτέλεσμα. Η απώλεια του Καραδέμητρου είναι σημαντική για τους γηπεδούχους και η ισοπαλία (3.05 μ.ο.) έχει αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης.

Αναλυτικά οι προτάσεις του fnews.gr:

Πιερικός - Ολυμπιακός Βόλου 2

Αγροτικός Αστ. - Αιγινιακός 1

Ερμιονίδα - Ηρακλής Ψαχνών Χ

Last modified onΚυριακή, 30 Νοέμβριος 2014 13:56
More in this category: « FL News Bet FL News Bet »

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep