Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πιο δύσκολο λόγω του νέου τεχνικού»

Ο Μιχάλης Ζιώγας αντιμετωπίζει δύο προβλήματα εν όψει Ολυμπιακού Βόλου Ο Μιχάλης Ζιώγας αντιμετωπίζει δύο προβλήματα εν όψει Ολυμπιακού Βόλου

Ο Μιχάλης Ζιώγας μίλησε στο flnews.gr για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Η αλλαγή προπονητή στον Ολυμπιακό Βόλου αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα με τον Πιερικό, κατά τον Μιχάλη Ζιώγα. «Πρόκειται σίγουρα για πολύ δύσκολο ματς, ειδικά από τη στιγμή που ο αντίπαλός μας έχει νέο προπονητή. Σε αυτές τις περιπτώσεις, συνήθως, η ομάδα ωφελείται καθώς αλλάζει η ψυχολογία των παικτών της. Ο Ολυμπιακός, όπως και να έχει, είναι δυνατός αλλά και εμείς από την πλευρά μας διαθέτουμε ισχυρό σύνολο. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα αναζητήσουμε τη νίκη, την οποία χρειαζόμαστε», είπε χαρακτηριστικά στο flnews.gr ο Ζιώγας.

Ωστόσο, οι εξελίξεις στα αγωνιστικά δεν είναι ευχάριστες καθώς προέκυψε πρόβλημα με τον Πέτρο Κοντσίδη. Ο αμυντικός της ομάδας της Πιερίας είναι τραυματίας και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάκωση. Παράλληλα, εκτός προπονήσεων παραμένει και ο επίσης τραυματίας Μάριαν Μάρκοβιτς.

Last modified onΠαρασκευή, 28 Νοέμβριος 2014 13:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep