Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Ρήξη χιαστού ο Νικολόπουλος

Μετά βίας συμπληρώνει ενδεκάδα για τον αγώνα με την Παναχαϊκή ο Ηλίας Φυντάνης.

Άσχημα ήταν τα μαντάτα στον Πανηλειακό σε ό,τι αφορά στον τραυματισμό του Κώστα Νικολόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, ο αμυντικός των «ερυθρόλευκων» υπέστη ρήξη χιαστού και αναμένεται να μείνει εκτός για περίπου πέντε μήνες! Ωστόσο, το πρόβλημα για τον Ηλία Φυντάνη μεγαλώνει ακόμα περισσότερο ενόψει του αγώνα της 7ης αγωνιστικής με την Παναχαϊκή και αυτό γιατί μόλις... 12 είναι οι ετοιμοπόλεμοι!

Το ρόστερ του Πανηλειακού μετρά 16 ποδοσφαιριστές, όμως ο Νικολόπουλος τέθηκε νοκ άουτ, ο Κασνέτση είναι τιμωρημένος και προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Χατζόγλου, Μαζιώτης. Μάλιστα, κανείς εκ των νέων που προπονούνται με την ομάδα δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Παράλληλα, αναμένονται οι αποφάσεις της διοίκησης σε ό,τι αφορά στις πληρωμές, με τους ποδοσφαιριστές να συνεχίζουν την υπομονή...

Για την Τετάρτη (26/11, 15:00) έχει προγραμματιστεί φιλικό με την Αχαϊκή εντός έδρας, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι από την προπόνηση της Τρίτης (25/11) απουσίαζε ο γενικός αρχηγός, Γιώργος Λαμπρόπουλος.

Last modified onΤρίτη, 25 Νοέμβριος 2014 18:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep