Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Άλλο πρόσωπο ο Ηρακλής Ψαχνών»

Ο Βασίλης Πατσατζόγλου αναμένει βελτιωμένη την ομάδα του με την επανέναρξη.

Την ευκαιρία για μία δυνατή προπόνηση είχε το Σάββατο (22/11) ο Ηρακλής Ψαχνών στο φιλικό με τον Λεβαδειακό και όπως δήλωσε ο αρχηγός, Χρήστος Πατσατζόγλου οι «πράσινοι» θα δείξουν διαφορετικό πρόσωπο με την επανέναρξη.

«Εύχομαι να γίνει την προσεχή εβδομάδα το πρωτάθλημα και να ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας. Είναι καλό που δώσαμε αυτό το φιλικό, ώστε να παίξουν όλα τα παιδιά και να «δέσουμε». Είχαμε πολλούς τραυματισμούς το τελευταίο διάστημα, αλλά «δένουμε» και θα δείξουμε άλλο πρόσωπο με την επανέναρξη».

Σε ό,τι αφορά στη διακοπή του πρωταθλήματος ο Πατσατζόγλου ανέφερε: «Δεν είμαι αρμόδιος απαντήσω. Αυτοί που διοικούν το ποδόσφαιρο μπορούν να δώσουν απάντηση. Καλό είναι να μην γίνονται όλα αυτά και καλό για όλους μας είναι να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα».

Στούπας: «Έργα και αποφάσεις»

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιώργος Στούπας δήλωσε σχετικά με τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Εμείς είμαστε έτοιμοι να παίξουμε. Συμβαίνουν διάφορα δυσάρεστα και δεν ξέρω πού θα βγάλουν. Αισιοδοξούμε, αλλά μόνο με αυτό δεν γίνεται τίποτα. Χρειάζονται έργα και αποφάσεις».

Last modified onΔευτέρα, 24 Νοέμβριος 2014 14:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep