Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το πάλεψε ο Αιγινιακός

Η Βέροια βγήκε νικήτρια (1-0) από το φιλικό στο Αιγίνιο απέναντι στον Αιγινιακό.

Δυνατό φιλικό παιχνίδι με τη Βέροια έδωσε το απόγευμα της Κυριακής (23/11) στο Αιγίνιο ο Αιγινιακός και ηττήθηκε 1-0. Το ματς ήταν μέτριο στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να απειλούν δύο φορές. Ωστόσο, στο δεύτερο 45λεπτο η ομάδα της Ημαθίας ανέβασε ταχύτητα και έφτασε στη νίκη με τέρμα του Κάμπορα στο 79'. Οι «κυανόλευκοι» εμφανώς επηρεασμένοι από τη διακοπή πάλεψαν απέναντι στους «κυανέρυθρους«, με τον Σταύρο Διαμαντόπουλο να ξεκινά αυτούς που προορίζονται για βασικοί.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Καλτσάς απείλησε για πρώτη φορά στο 15' με εκτέλεση φάουλ, ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν με προσπάθειες των Πόποβιτς (26'), Πολύζο (33'), σε ένα κακό παιχνίδι για τις δύο ομάδες. Η Βέροια είχε τον έλεγχο στο δεύτερο 45λεπτο και στο 57' ο Μπεν με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Η μεγαλύτερη στιγμή για τη «Βασίλισσα του Βορρά» ήρθε στο 70' όταν ο Φαρμάκης απέκρουσε τη μπάλα σε σουτ του Κάμπορα, στην επαναφορά ο Παυλίδης προσπάθησε να σκοράρει με σουτ, όμως ο Γεωργίου πάνω στη γραμμή απομάκρυνε.

Τελικά, το 0-1 διαμορφώθηκε στο 79'. Ο Άρτσε έβγαλε ωραία μπαλιά για τον Κάμπορα, με τον επιθετικό της Βέροιας να εκμεταλλεύεται το λάθος της άμυνας και να βρίσκει δίχτυα με πλασέ.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Τόλιος (60' Φαρμάκης), Λιόλιος, Ροντρίγκο, Πάβλοβιτς (70' Αραμπατζής), Γιαζιτζόγλου (70' Γεωργίου), Μασάδο, Ζούρκος, Πολύζος, Πόποβιτς (60' Δεμηρτζόγλου), Κουτσοσπύρος, Καζάκης (46' Ναουμτσέφσκι).

ΒΕΡΟΙΑ (Κάρλος Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Μαλόν, Ραούλ Μπράβο (87' Μαρκέλης), Καλί, Οστοϊτς (75' Βούκιτς), Μπατιον, Γεωργιαδης, Κατίδης, Καλτσάς (34' Παυλίδης), Μπαργκάν, Ντουμίτρου. Έπαιξαν και οι: Τζιβάρ, Τσιάμης, Μπαλάφας, Εσπάρθα, Άρτσε, Μπεν, Χασελμπάινκ, Κάμπορα.

Last modified onΚυριακή, 23 Νοέμβριος 2014 17:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep