Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ηρακλής για Super League

Η φιλική νίκη με 2-0 επί της Ξάνθης στα Πηγάδια επιβεβαίωσε πως ο "Γηραιός" έχει την δυναμική που απαιτεί η κατηγορία.

Ο Ηρακλής επικράτησε με 2-0 της Ξάνθης σε φιλική ανάμετρηση που έγινε ανάμεσα στις δύο ομάδες στο προπονητικό κέντρο των Πηγαδίων και έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση, παρά τις ημέρες "αδράνειας" με το ρεπό που έκανε την 5η αγωνιστική της Football League και την διακοπή του πρωταθλήματος από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Ο Περόνε άνοιξε το σκορ για τον Ηρακλή στο 19ο λεπτό και ακολούθησε χαμένο πέναλτι του επιθετικού του "Γηραιού" στο 50ό λεπτό. Η Ξάνθη έχασε ευκαιρίες με τον Λισγάρα (7') να ανοίξει το σκορ, όπως και με τον Σολτάνι (9' και 17'), ενώ κάποια καλά σουτ είχαν και οι Γούτας (12'), Ράνος (37').

Ο Λουκίνας στο 75ο λεπτό έγραψε το 2-0 για τον Ηρακλή και στη συνέχει η Ξάνθη προσπάθησε να μιεώσει με τον Ολιβέιρα (76' και 84'), αλλά δεν τα κατάφερε.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Γιώργος Κασναφέρης με βοηθούς τους Κωνσταντινίδη – Δρασκέλη.

SKODA ΞΑΝΘΗ : Ζαρόπουλος (46’ Κυριακίδης), Γουάλας (46’ Μπέρτος), Μπαξεβανίδης (76’ Κολλαράς), Λισγάρας (46’ Παπαστεριανός), Γούτας, Φλίσκας, Βασιλακάκης (46’ Ομπόντο), Κλέιτον (70’ Λαζαρίδης), Ράνος (76’ Μπαρέττας), Καπετάνος (46’ Λουσέρο), Σολτάνι (55’ Ολιβέιρα).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Τσιλιανίδης, Ιντζόγλου, Περόνε, Ρομάνο, Πουρτουλίδης, Πασάς, Βαλεριάνος, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης.

Έπαιξαν και οι: Λαδάς, Σαραμάντας, Σιατραβάνης, Τόσκας, Κυριακίδης, Σμίλτος, Κάσσος, Λουκίνας, Αγγελόπουλος, Ζαμπάζης, Παπαθανασίου.

Last modified onΣάββατο, 22 Νοέμβριος 2014 17:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep