Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Στο τέλος θα μείνουμε μόνοι...»

Ο Βασίλης Μπρέζας μίλησε για τον Τύρναβο, την ΑΕΛ και τον... κατήφορο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Θεσσαλία TV παραχώρησε ο πρόεδρος του Τυρνάβου, Βασίλης Μπρέζας. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα πρόσφατα σενάρια που τον ήθελαν να εμπλέκεται στην ΑΕΛ, στην αλλαγή προπονητή, στο... μπάχαλο με το λουκέτο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην απογοήτευσή του από τη μικρή προσέλευση οπαδών. Όπως εξήγησε: «Πρέπει να αλλάξει η κεφαλή και ακολούθως εμείς οι παράγοντες, γιατί στο τέλος θα μείνουμε στο γήπεδο εμείς και οι ποδοσφαιριστές». Το flnews.gr απομαγνητοφώνησε τις δηλώσεις του και σας τις παρουσιάζει...

Σχετικά με το σενάριο εμπλοκής του στην ΑΕΛ είπε:

«Από τη μεριά μου υπάρχει σεβασμό στην ΑΕΛ, αλλά δεν επρόκειτο να αφήσω τον Τύρναβο στη μέση της σεζόν με τις υποχρεώσεις του και να πάω σε άλλη ομάδα»

«Δεν είμαι επαγγελματίας πρόεδρος για να ψάχνω ομάδα. Είμαι στον Τύρναβο 10 χρόνια και μαζί με το συμβούλιο χτίζουμε λιθαράκι λιθαράκι. Δεν υπήρχε καμία περίπτωση να αφήσω την ομάδα για κάποια άλλη. Από τη μεριά μου υπάρχει σεβασμό στην ΑΕΛ, αλλά δεν επρόκειτο να αφήσω τον Τύρναβο στη μέση της σεζόν με τις υποχρεώσεις του και να πάω σε άλλη ομάδα».

Σε ερώτηση πού αποδίδει ο ίδιος τη διαρροή της πιθανής εμπλοκής:

«Θεωρώ ότι τελείωσε ο ρόλος των ανθρώπων που λένε έχω πολλά λεφτά και θα φτιάξω ομάδα όπως θέλω. Μόνο με συνεργασίες μπορείς να φτάσεις σε ψηλό επίπεδο»

«Κυκλοφόρησε πριν δύο χρόνια όταν εμείς ανεβήκαμε στη Β' Εθνική και η ΑΕΛ λόγω προβλημάτων έπεφτε στη Γ'. Τότε ανέλαβα μία πρωτοβουλία, γιατί θεωρώ ότι οι Λαρισαίοι μπορούν να σηκώσουν μία ιστορική ομάδα όπως η ΑΕΛ. Οι συνθήκες δεν ήταν ώριμες και δεν το επιχείρησα. Προσωπικά πιστεύω στις συνεργασίες. Στη διοίκηση είμαστε 15-20 άτομα. Τους ακούω όλους και πάντα υπάρχουν έξυπνες ιδέες. Θεωρώ ότι τελείωσε ο ρόλος των ανθρώπων που λένε έχω πολλά λεφτά και θα φτιάξω ομάδα όπως θέλω. Μόνο με συνεργασίες μπορείς να φτάσεις σε ψηλό επίπεδο».

Για το αν επηρεάζει το λουκέτο στο ποδόσφαιρο:

«Επηρεάζομαι πρώτα ως άνθρωπος. Πρώτα άκουγα για στημένα και έλεγα τι δουλειά έχω εγώ στο ποδόσφαιρο, πρέπει να φύγω. Αγαπάω όμως την προσπάθεια αυτή. Τώρα υπάρχει η αναβολή των πρωταθλημάτων. Δεν ξέρουμε πώς θα ετοιμαστούμε, πώς θα παίξουμε...».

«Ο Χαραλαμπίδης με εντυπωσίασε. Έχει όρεξη και ήξερε πού ήθελε να έρθει. Ήθελε να δουλέψει και να δείξει έργο»

Για τον Άγγελο Διγκόζη και τον Απόστολο Χαραλαμπίδη:

«Την περσινή χρονιά πήγαμε πολύ καλά. Φέτος είχαμε άτυχα αποτελέσματα. Έπρεπε να αλλάξει κάτι στα αποδυτήρια, να πάρουν ενθουσιασμό τα παιδιά. Δεν κρύβω ότι ο Χαραλαμπίδης με εντυπωσίασε. Έχει όρεξη και ήξερε πού ήθελε να έρθει. Ήθελε να δουλέψει και να δείξει έργο. Τον αφήνουμε να κάνει τη δουλειά του και ελπίζω να δείξουμε ένα νέο πρόσωπο».

Για το αν είχε επαφές με τον Κώστα Παναγόπουλο:

«Για μένα δεν υπάρχει κόντρα, αλλά θέλω όλοι να καταλάβουν πως στη Λάρισα δεν υπάρχει αντιπαλότητα. Δεν μου αρέσουν αυτά που βλέπω σε άλλες πόλεις με την αντιπαλότητα μεταξύ δύο ομάδων»

«Υπήρξαν αρκετά υποψήφια ονόματα. Επειδή τα προσέχω πολύ αυτά και δεν θέλω να θεωρηθεί ότι είμαι ανταγωνιστής με την ΑΕΛ, δεν ήθελα να έχω συζήτηση μαζί του. Για μένα δεν υπάρχει κόντρα, αλλά θέλω όλοι να καταλάβουν πως στη Λάρισα δεν υπάρχει αντιπαλότητα. Οι δύο ομάδες είναι συνοδοιπόροι για τη νίκη. Δεν μου αρέσουν αυτά που βλέπω σε άλλες πόλεις με την αντιπαλότητα μεταξύ δύο ομάδων».

Για την πορεία στο πρωτάθλημα:

«Δεν είμαστε ικανοποιμένοι. Αξίζαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από τα έως τώρα ματς. Έχουμε καλή ομάδα και θεωρώ ότι σε μία δύσκολη χρονιά μπορούμε να πάρουμε τους πόντους που χρειαζόμαστε και να επανακάμψουμε».

«Είναι ένα παιχνίιδ όπως όλα τα άλλα, δεν είναι ξεχωριστό. Θέλουμε και οι δύο τη νίκη. Εμείς για να ξεκολλήσουμε και η ΑΕΛ για να ανέβει»

Για το προσεχές παιχνίδι με την ΑΕΛ:

«Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα, δεν είναι ξεχωριστό. Θέλουμε και οι δύο τη νίκη. Εμείς για να ξεκολλήσουμε και η ΑΕΛ για να ανέβει».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την προσέλευση:

«Το όνειρό μου είναι την αγαπήσουν αυτή την ομάδα, να έρχονται στο γήπεδο και Τυρναβίτες και Λαρισαίοι. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν τους έβλεπα στο γήπεδο»

«Όχι. Το όνειρό μου είναι την αγαπήσουν αυτή την ομάδα, να έρχονται στο γήπεδο και Τυρναβίτες και Λαρισαίοι. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν τους έβλεπα στο γήπεδο. Είμαστε μια φιλήσυχη ομάδα, χωρίς επεισόδια και μπορούν να έρθουν γυναίκες και παιδιά ένα απόγευμα στο γήπεδο να μας δουν». 

Σε ερώτηση αν οι διαιτησίες θα ήταν καλύτερες για τον Τύρναβο σε περίπτωση που είχε πιο καυτή έδρα, είπε:

«Να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι, γιατί στο τέλος θα μείνουμε μόνοι μας στο γήπεδο, εμείς και οι παίκτες. Και αυτό είναι το πιο άσχημο από όλα»

«Σίγουρα. Ξεκίνησε μία προσπάθεια με την τοπική αρχή, πήραμε υποσχέσεις για να γυρίσουμε στην έδρα μας και την επόμενη σεζόν θεωρώ ότι θα επιστρέψουμε. Χρειάζεται, βέβαια, σοβαρές παρεμβάσεις, γιατί επίσημο ματς δεν μπορεί να φιλοξενήσει το γήπεδό μας».

Τέλος, έκανε μία ευχή:

«Να αλλάξει η κεφαλή του ποδοσφαίρου και μετά χρέος μας είναι να αλλάξουμε εμείς οι παράγοντες. Να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι, γιατί στο τέλος θα μείνουμε μόνοι μας στο γήπεδο, εμείς και οι παίκτες. Και αυτό είναι το πιο άσχημο από όλα».

Last modified onΣάββατο, 22 Νοέμβριος 2014 02:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep