Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ευκαιρία να δείξω ότι αξίζω»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΚ
  • 0 comments

Σιγουριά έδωσαν στον Μιχάλη Μπακάκη τα «μπράβο» του Γιώργου Καραγκούνη.

Το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα έκανε την Τετάρτη (18/11) ο Μιχάλης Μπακάκης στο φιλικό με τη Σερβία. Ο αμυντικός της ΑΕΚ μίλησε στη Nova για την πρώτη του συμμετοχή και στάθηκε στη σιγουριά που του έδωσε ο Γιώργος Καραγκούνης από τον πάγκο. Ο Μπακάκης αντικατέστησε τον Τοροσίδη στο 61', ενώ στο 79' μπήκε στο ματς και ο Μάνταλος στη θέση του Σάμαρη στην ήττα (2-0) στα Περιβόλια.

Όπως δήλωσε ο Μπακάκης:

«Εννοείται πως με βοήθησε πάρα πολύ. Ο Γιώργος Καραγκούνης είναι ένα σημαντικό άτομο για την Εθνική και γενικά το να σου λένε μπράβο από τον πάγκο σου δίνει σιγουριά. Η κλήση μου στην Εθνική και το ντεμπούτο μου ήταν κάτι που δεν το περίμενα. Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι σε ένα δύσκολο στάδιο, αλλά ο κύριος Τσάνας μου έδωσε την ευκαιρία να αποδείξω ότι αξίζω να βρίσκομαι εδώ.

Όσο να ‘ναι, τις πρώτες μέρες είσαι τρακαρισμένος, όμως όλοι με αγκάλιασαν και με βοήθησαν. Είμαι σίγουρος ότι θα πάει καλύτερα η ομάδα. Περνάμε μια κακή παρένθεση, αλλά τον Μάρτιο, με τον νέο προπονητή θα είμαστε πιο δουλεμένοι και πιο αποφασισμένοι για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα για την πρόκριση».

Last modified onΤετάρτη, 19 Νοέμβριος 2014 10:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep