Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πήρε Παϊζάνο, τέλος ο Βαβάτσικος

Μία μεταγραφή και ένας παρελθόν για τον Φωκικό.

Παίκτης του Φωκικού είναι πλέον ο Τόλυ Παϊζάνος. Η ομάδα της Άμφισσας συμφώνησε μαζί του και στη συνέχεια τον ανακοίνωσε: «H Φωκικός ΠΑΕ, ανακοινώνει την απόκτηση του Παιζάνου Τόλυ, μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου. Ο 26χρονος υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής, έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται με επιτυχία τόσο ως στόπερ όσο και στην θέση του αμυντικού χαφ». Ο Παιζάνος έχει θητεύσει σε Ιεράπετρα, Λαμία, Άρης, ΠΑΟΝΕ, Μακεδονικό, Οδυσσέα Αναγέννησης και εσχάτως στον Πανσερραικό. Είναι γεννημένος 6/9/1985 και κατάγεται από την Κύπρο.

 

Από την άλλη, παρελθόν για τον σύλλογο αποτελεί ο Κώστας Βαβάτσικος με την ΠΑΕ να ενημερώνει: «Η Φωκικός ΠΑΕ ανακοινώνει ότι, λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία με τον Κώστα Βαβάτσικο. Ο Φωκικός τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του τα τελευταία χρόνια και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια».

 

Να σημειωθεί ότι τα δελτία των Θωμόπουλου και Παιζάνου τα παρέλαβε από την ΕΠΟ ο Φωκικός την Πέμπτη (5/1) και οι ποδοσφαιριστές τίθενται στη διάθεση της ομάδας για τον Κυριακάτικο (7/1) αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο.

Last modified onΠέμπτη, 05 Ιανουάριος 2012 15:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep