Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Γρήγορη παραμονή»

Ο Ρομπέρτο Μπολάνο χαρακτήρισε την Επισκοπή άξια αντίπαλο.

Έπειτα από τη νίκη (1-0) της Ερμιονίδας απέναντι στην Επισκοπή ο τεχνικός των γηπεδούχων, Ρομπέρτο Μπολάνο δήλωσε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί, σκοράραμε και είχαμε κι άλλες ευκαιρίες. Μου άρεσε ο τρόπος παιχνιδιού μας. Στο δεύτερο δεν είμαι τόσο ικανοποιημένος. Το ματς άνοιξε και θα μπορούσαμε να δεχτούμε γκολ. Είχαμε πιο καθαρές ευκαιρίες για γκολ, αλλά είχε και η Επισκοπή μία στο τέλος. Το ευχαριστήθηκα το παιχνίδι, γιατί και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν μπάλα. Η Επισκοπή είναι άξια αντίπαλος και προσπαθεί να παίξει μπάλα. Κοιτάμε το επόμενο ματς και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Εύχομαι στον Κώστα Ανυφαντάκη και στην Επισκοπή να πετύχουν τον στόχο τους».

Για τα αμυντικά κενά:

«Η ταυτότητά μας είναι να παίζουμε επιθετικά. Είμαι ευχαριστημένος από όλους. Συμβαίνει όταν παίζεις επιθετικά να έχεις κενά στην άμυνα».

Για τον στόχο της Ερμιονίδας:

«Είμαστε μέσα στους στόχους μας, που είναι η γρήγορη παραμονή. Σε ένα τόσο δύσκολο πρωτάθλημα με λίγους αγώνες, αν εξαιρέσει κανείς την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα οι διαφορές μεταξύ των ομάδων δεν είναι μεγάλες».

Ο Κώστας Ιασωνίδης είπε:

«Συγχαρητήρια σε όλους. Η νίκη είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμη. Είναι αρχή ακόμα. Χρειάζεται υπομονή για να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Εύχομαι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Συγχαρητήρια και στην Επισκοπή. Έδειξε, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ότι είναι άξια αντίπαλος».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΔευτέρα, 10 Νοέμβριος 2014 02:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep