Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αν είναι καλό, να φύγω»

Αδικημένος όχι τσαντισμένος δήλωσε ο Άγγελος Διγκόζης.

Με τον πρόεδρο, Βασίλη Μπρέζα θα μιλήσει πρώτα ο Άγγελος Διγκόζης, όπως σημείωσε σε ερώτηση που αφορούσε το μέλλον του στον πάγκο του Τυρνάβου. Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά την ήττα (2-1) από τον Αγροτικό Αστέρα:

«Δεν αισθάνομαι τσαντισμένος, αλλά αδικημένος. Τα βάζετε με έναν πρόεδρο που πηγαίνει με το σταυρό στο χέρι. Ο Τύρναβος δεν είχε θέση στη συνέντευξη Τύπου μετά από όσα διαδραματίζονται σε αυτές τις αγωνιστικές. Ήρθα από σεβασμό στον Αγροτικό Αστέρα και τον Περικλή Αμανατίδη.

Εμείς προετοιμαζόμαστε καθημερινά στις προπονήσεις για να παρουσιάσουμε ένα σύνολο, που θα μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη. Μέχρι το 60’ δεν απειληθήκαμε καθόλου. Αν πιστεύετε το αντίθετο, τότε εγώ ήμουν σε άλλο γήπεδο. Εύχομαι να γίνουμε όλοι καλύτεροι άνθρωποι και να κάνουμε καλύτερο τον κόσμο και το ποδόσφαιρο.

Είμαι στο ποδόσφαιρο 25 χρόνια. Σαν άνθρωπος είμαι μαχητής. Αν υπονοείτε ότι θα παραιτηθώ ή θα φύγω, οφείλω ηθικά να μιλήσω με τον πρόεδρο. Αν είναι καλό για τον Τύρναβο, τότε θα φύγω, δεν έχω πρόβλημα. Ίσα ίσα που θα φύγω υπερήφανος για την ομάδα που έχουμε κάνει».

Απομαγνητοφώνηση: flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 09 Νοέμβριος 2014 17:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep