Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τσέκαρε» τρεις ο Μιλοβάνοβιτς

  • Written by 
  • Published in ΑΕΚ
  • 0 comments
Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς θα παρακολουθήσει την Κυριακή (9/11) το παιχνίδι της Χάλαντας με τη ΜΤΚ Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς θα παρακολουθήσει την Κυριακή (9/11) το παιχνίδι της Χάλαντας με τη ΜΤΚ

Τρεις παίκτες είδε αγωνιζόμενους στην Ουγγαρία ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς μετέβη στην Ουγγαρία προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την ομάδα της Αθήνας.

Ο βασικός λόγος του ταξιδιού του Μιλοβάνοβιτς, ήταν ο Νεμάνια Νίκολιτς της Βιντεότον, που αγωνίστηκε το Σάββατο (8/11) στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κεσκεμέτι χωρίς πάντως να σκοράρει.

Παράλληλα, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ παρακολούθησε και το παιχνίδι της Ντέμπρετσεν με την Ντουναϊβάρος για... χάρη του 26χρονου χαφ των γηπεδούχων, Γιόζεφ Βάργκας. Επιπλέον, είχε το βλέμμα του στραμμένο και στον 25χρονο αριστερό μπακ της Ντέμπρετσεν, Μίχαλι Κορχούτ.

Η δουλειά του Μιλοβάνοβιτς, όμως, δεν τελείωσε αφού την Κυριακή θα παρακολουθήσει το παιχνίδι της Χάλαντας με τη ΜΤΚ ώστε να βγάλει συμπεράσματα για τον 22χρονο αμυντικό χαφ, Μαρκ Γιάγκοντιτς των γηπεδούχων και τον 22χρονο εξτρέμ, Αντράς Ραντό των φιλοξενούμενων.

Last modified onΚυριακή, 09 Νοέμβριος 2014 10:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep