Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Όσο πιο ψηλά μπορούμε»

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης επανέλαβε πως ο ρεαλιστικός στόχος της Αναγέννησης Καρδίτσας, είναι η παραμονή Ο Σάκης Θεοδοσιάδης επανέλαβε πως ο ρεαλιστικός στόχος της Αναγέννησης Καρδίτσας, είναι η παραμονή

Ο στόχος της Αναγέννησης Καρδίτσας είναι να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα, κατά τον Σάκη Θεοδοσιάδη.

Ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας, Σάκης Θεοδοσιάδης, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην εφημερίδα «Sportday», αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας, στους παίκτες και στη διοίκηση της θεσσαλικής ΠΑΕ αλλά και στον κόσμο.

O Θεοδοσιάδης μίλησε, μεταξύ άλλων:

Για τη θέση της ομάδας: «Ο ρεαλιστικός μας στόχος είναι η παραμονή. Η δομή του πρωταθλήματος είναι αρκετά απαιτητική σε βαθμό που πρέπει να πρωταγωνιστήσεις! Σύμφωνα μ' αυτές τις ιδιαιτερότητες στόχος είναι να κατακτούμε τους τρεις βαθμούς είτε εντός είτε εκτός έδρας. Όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Για τις αποχωρήσεις: «Οι αποχωρήσεις δύο παικτών ήταν προσωπικές επιλογές. Η εβδομάδα που πέρασε δεν ήταν και η καλύτερη. Ωστόσο, οι παίκτες μου κράτησαν την απαιτούμενη ηρεμία έμειναν ανεπηρέαστοι και κατέκτησαν τη νίκη. Τους συγχαίρω εις διπλούν διότι απέδειξαν πως το παν είναι το καλό της ομάδας».

Για το Πρωτάθλημα: «Πιστεύω ότι είναι απο τα πλέον ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών. Αυτό οφείλεται τόσο στην προκήρυξή του όσο και στις ιστορικές ομάδες που συμμετέχουν.
Ολα τα παραπάνω συνθέτουν ένα αμφίρροπο Πρωτάθλημα.

Για τον Μπουντούρη: «Σπουδαία προσωπικότητα. Ηγετική φυσιογνωμία όχι μόνο για την ομάδα αλλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένας ποδοσφαιριστής που έχει δώσει πολλά στην ομάδα και συνεχίζει να δίνει. Του εύχομαι να είναι υγιής και να μας χαρίζει στιγμές σαν κι αυτές της περασμένης Κυριακής».

Για τη διοίκηση: «Νιώθω τυχερός. Υπάρχει εκτίμηση της διοίκησης προς το πρόσωπό μου αλλά και το αντίστροφο. Μαζί με τους συνεργάτες μου κ.κ. Μαργαρίτη, Μπουντόλο και τους εργαζόμενους στο τμήμα παλεύουμε καθημερινά για το καλό της ομάδας. Η διοίκηση του κ. Μπούρμπου αντιλαμβάνεται την προσπάθειά μας και μας περιβάλλει με εμπιστοσύνη, γεγονός σπάνιο για τα ελληνικά δεδομένα. Θεωρώ πως είμαστε τυχεροί εγώ και οι συνεργάτες μου».

Για το ρόστερ: «Είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν σε ολόκληρο το ρόστερ και το έχω αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στον πάγκο της Αναγέννησης. Μια ομάδα απαρτίζεται απο 25-30 ποδοσφαιριστές και ποτέ δεν στέκομαι σε πρόσωπα. Το καλό το συνόλου είναι το πάν και το γνωρίζουν άπαντες στην ομάδα».

Για την έδρα: «Η δύναμη της ομάδας λόγω του κόσμου μας είναι η έδρα της. Πάνω σ' αυτή θα στηρίξουμε και φέτος την προσπάθειά μας. Θεωρώ πως δεν μπορείς να ξεχωρίζεις παιχνίδια. Πρέπει να τα αντιμετωπίζεις με την ίδια βαρύτητα».

Last modified onΣάββατο, 08 Νοέμβριος 2014 10:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep