Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Επικίνδυνη η Ερμιονίδα»

Ο Κώστας Ανυφαντάκης αναφέρθηκε στο προσεχές ματς στο Κρανίδι.

Πολύ καλή εικόνα έχει σχηματίσει ο Κώστας Ανυφαντάκης για την προσεχή αντίπαλο της Επισκοπής, την Ερμιονίδα όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη (06/11). Όπως δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας του Ρεθύμνου:

«Καλούμαστε να παίξουμε με την Ερμιονίδα, μία ομάδα που προέρχεται από αρνητικό αποτέλεσμα, ωστόσο, έχει ποιότητα αλλά και εμπειρία. Το παιχνίδι της Κυριακής (09/11, 14.00) είναι πολύ δύσκολο για μας, αλλά αυτό που ζητάμε από τους παίκτες μας, εκτός από το να ακολουθήσουν το πλάνο είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι ούτως ώστε, εκτός από το να πετύχουν μια καλή εμφάνιση, να μπορέσουν να πάρουν κι ένα θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά και σωματικά».

Ο κόουτς της ομάδας μας αναφερόμενος στο γεγονός ότι οι δύο ομάδες δεν έχουν συναντηθεί ποτέ στο παρελθόν, είπε:

«Η Ερμιονίδα έχει αρκετούς καλούς παίκτες. Έχουμε σχηματίσει πολύ καλή εικόνα γι’ αυτή την ομάδα. Γνωρίζουμε τις δυνατότητές τους καθώς διαθέτουν παίκτες με ποιότητα οι οποίοι έχουν και την ανάλογη εμπειρία. Όντως δεν έχουμε παίξει μεταξύ μας για να δούμε τη δυναμική τους αλλά έχουμε φροντίσει να δούμε αυτά που χρειάζεται.

Το σημαντικό είναι ότι εμείς είμαστε καλά. Είναι πολύ ευχάριστο ότι όλα τα παιδιά είναι στη διάθεσή μας. Θα κάνουμε τις τελευταίες προπονήσεις και θα δούμε τις επιλογές μας».

Για το ότι η Επισκοπή καλείται για πρώτη φορά να βγει εκτός Κρήτης, αποκρίθηκε λέγοντας:

«Όλα τα παιχνίδια στη Β’ Εθνική, είτε εντός είτε εκτός, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μπορούμε να κρατάμε το δικό μας αγωνιστικό στυλ, την δική μας ταυτότητα. Η Ερμιονίδα εν προκειμένω, είναι μια ομάδα αρκετά επικίνδυνη».

Τέλος, καλούμενος να κάνει το δικό του σχόλιο για την φετινή εικόνα της Football League, παρ’ ότι η ομάδα του έχει δώσει μόλις 2 αγώνες πρωταθλήματος, είπε:

«Η Football League είναι μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία. Βλέπουμε ότι όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν οποιοδήποτε αντίπαλο. Θεωρώ ότι και εμείς από την πλευρά μας, είμαστε μια δυνατή ομάδα. Βεβαίως χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να μπορέσουμε να γινόμαστε, μέρα με την ημέρα, ολοένα και καλύτεροι.

Πάντως είναι νωρίς για να βγάλουμε ένα γενικό συμπέρασμα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε σαν Επισκοπή, είναι να δουλέψουμε σκληρά για να μπορέσουμε να φτάσουμε την ομάδα στο σημείο που εμείς θέλουμε να τη βλέπουμε».

Last modified onΠέμπτη, 06 Νοέμβριος 2014 17:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep