Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Συνήθεια οι γρήγορες αλλαγές...

Ο Αιγινιακός τα τελευταία χρόνια αρέσκεται να αλλάζει προπονητές πριν τα Χριστούγεννα.

Το ρεκόρ αλλαγής προπονητών τη φετινή σεζόν έχει ο Αιγινιακός, με τον Σταύρο Διαμαντόπουλο να είναι ο 4ος που θα καθίσει στον πάγκο από το καλοκαίρι, οπότε ξεκίνησε η προετοιμασία. Ωστόσο, το σκηνικό δεν είναι άγνωστο για την ομάδα της βόρειας Πιερίας.

Τη σεζόν 2012-13, οπότε προβιβάστηκε στη Γ' Εθνική, απέλυσε τον Θανάση Παπαβασιλείου μετά από πέντε αγώνες πρωταθλήματος (1 νίκη - 3 ισοπαλίες - 1 ήττα), στις 26 Νοεμβρίου. Τη χρονιά τότε ολοκλήρωσε ο Γιάννης Βλάχος.

Η αγωνιστική περίοδος 2013-14 βρήκε τους «κυανόλευκους» για πρώτη φορά στη Football League. Προπονητής για... τέσσερα παιχνίδια ο Γιώργος Χατζάρας (1 νίκη - 2 ισοπαλίες - 1 ήττα), απόλυση στις 21 Οκτωβρίου και ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Κώστα Νικολαΐδη, ο οποίος απολύθηκε στα μέσα Μαΐου και η σεζόν ολοκληρώθηκε με υπηρεσιακό τον Γιώργο Λιόλιο.

Ο Νικολαΐδης επέστρεψε μετά το τέλος της χρονιάς, αλλά πριν ακόμα ξεκινήσουν οι φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις, είδε την έξοδο στις 26 Αυγούστου. Για ένα παιχνίδι Κυπέλλου κάθισε στον πάγκο ο υπηρεσιακός, Γιώργος Ματζουράκης και στις 30 Αυγούστου προσελήφθη ο Αλέκος Θεοδωρίδης. Ωστόσο και αυτός δεν έκλεισε διψήφιο αριθμό αγώνων στην τεχνική ηγεσία. Καθοδήγησε τον Αιγινιακό σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος (1 νίκη - 1 ισοπαλία - 2 ήττες) και τρία Κυπέλλου (1 ισοπαλία - 2 ήττες) και αποχώρησε, ώστε να τον διαδεχτεί στον πάγκο ο 67χρονος, Σταύρος Διαμαντόπουλος.

Last modified onΤρίτη, 04 Νοέμβριος 2014 14:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep