Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Οι Ιταλοί να αναλάβουν τις ευθύνες τους»

Ιδιαίτερα ενοχλημένος από τη στάση των Ιταλών είναι ο πρόεδρος του Πανηλειακού, Θεοδόσης Χριστόπουλος.

Ο επικεφαλής του ΔΣ του Πανηλειακού, Θεοδόσης Χριστόπουλος φαίνεται πως φτάνει στα όριά του με τους Ιταλούς επενδυτές, καθώς δεν καταβάλουν χρήματα στην ομάδα. Μάλιστα, τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν κόντρα στα Χανιά επειδή ο ίδιος πλήρωσε προσφυγές παικτών και το ίδιο θα κάνει και πριν από το ματς με τον Αχαρναϊκό ώστε να οριστεί.

Ωστόσο, κατέστησε σαφές ότι μετά το παιχνίδι με τους Μενιδιάτες τα πάντα θα ξεκεθαρίσουν και πως οι Ιταλοί θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Επίσης, σημείωσε ότι δεν θα ανοίξει νέο λογαριασμό για τις μισθοδοσίες, όπως αρχικά επρόκειτο να κάνει.

Ο Χριστόπουλος μίλησε στην εφημερίδα «Πρώτη» και τόνισε: «Να ξέρετε ότι το παιχνίδι με τα Χανιά έγινε επειδή εγώ κατάφερα το βράδυ του Σαββάτου και πλήρωσα κάποιες προσφυγές παικτών. Και ότι θα πρέπει να κάνω το ίδιο και για το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό, από τη στιγμή που οι Ιταλοί δεν πληρώνουν. Υπάρχει και άλλος λογαριασμός της ΠΑΕ, γιατί δεν στέλνουν εκεί χρήματα για τις προσφυγές και για τα άλλα έξοδα; Τέλος πάντων, από την πλευρά μου θέλω να πω στους φίλους του Πανηλειακού να κάνουν λίγο ακόμα υπομονή και όλα θα ξεκαθαρίσουν. Η ομάδα θα πάει να παίξει με τον Αχαρναϊκό και από εκεί και πέρα οι Ιταλοί θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

Last modified onΤρίτη, 04 Νοέμβριος 2014 14:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep