Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αμφίρροπος ο αγώνας με Ηρακλή»

Ο Αλέκος Θεοδωρίδης θα ολοκληρώσει την Κυριακή την προετοιμασία για τη συνάντηση με τον Ηρακλή Ο Αλέκος Θεοδωρίδης θα ολοκληρώσει την Κυριακή την προετοιμασία για τη συνάντηση με τον Ηρακλή

Αμφίρροπο θα είναι το παιχνίδι του Αιγινιακού με τον Ηρακλή, κατά τον Αλέκο Θεοδωρίδη.

Δύσκολη αποστολή θα έχει ο Αιγινιακός τη Δευτέρα (3/11), ο οποίος θα υποδεχθεί τον Ηρακλή, κάτι που παραδέχθηκε με δηλώσεις του στο flnews.gr ο Αλέκος Θεοδωρίδης. «Ο Ηρακλής δείχνει πολύ δυνατός καθώς έχει κάνει πολύ καλή αρχή στο Πρωτάθλημα καταγράφοντας μόνο νίκες στο ενεργητικό του. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει και καλή ψυχολογία».

Και ο τεχνικός της ομάδας της Πιερίας συνέχισε λέγοντας: «Όμως εμείς παίζουμε στο γήπεδό μας και θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε το πλεονέκτημά μας. Πιστεύω ότι θα γίνει αμφίρροπο παίχνιδι, που θα κριθεί στις λεπτομέριες, κάτι που άλλωστε ισχύει για όλους τους αγώνες της Football League».

Η προετοιμασία του Αιγινιακού, τέλος, θα ολοκληρωθεί το πρωί της Κυριακής και στη συνέχεια θα γίνει γνωστή η σύνθεση της αποστολής. Εκτός πλάνων βρίσκονται οι ανέτοιμοι Βασίλης Λιόλιος και Αντώνης Ρίκκα.

Last modified onΣάββατο, 01 Νοέμβριος 2014 11:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep