Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Είμαστε σε καλό δρόμο»

Ο Δημήτρης Νόλης μίλησε για τη Football League και τη ματαίωση του αγώνα Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena Fm φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντής της Ζακύνθου, Δημήτρης Νόλης και μίλησε για τη ματαίωση του αγώνα Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου, το πρωτάθλημα της Football League και το πώς φτιάχτηκε η ομάδα του Ιονίου το καλοκαίρι.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νόλη:

Για το ότι δεν έγινε το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου τόνισε:

«Ναι δεν έγινε το παιχνίδι, καθώς δεν τακτοποιήθηκε οικονομικά ο διαιτητής. Εμείς συναινέσαμε για να γίνει, παρόλα αυτά δεν έγινε».

Για το ότι ο διαιτητής περίμενε 30 λεπτά και μετά έκλεισε το φύλλο αγώνα προσέθεσε:

«Ναι περίμενε αρκετή ώρα. Οι άνθρωποι της Νίκης Βόλου δεν κατάφεραν να φέρουν τα χρήματα και έτσι μοιραία ματαιώθηκε».

Όσον αφορά το επίπεδο της Football League υποστήριξε:

«Το επίπεδο δεν είναι όπως πριν από τέσσερα - πέντε χρόνια και είναι χαμηλότερο. Ίσως λόγο των καιρών, ότι δεν υπάρχουν τα λεφτά που υπήρχαν πριν. Eίναι πολύ νωρίς να κάνουμε κάποια κριτική, γιατί είμαστε στην τρίτη αγωνιστική. Από τη δική μου πλευρά πιστεύω ότι οι ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν είναι ο Ηρακλής, η Λάρισα, ο Ολυμπιακός Βόλου και οι υπόλοιποι θα προσπαθήσουμε να σωθούμε».

Για τον Ηρακλή είπε:

«Έκανε ένα πάρα πολύ καλό ξεκίνημα και έχει μια ποδοσφαιρική ωριμότητα. Δε νομίζω ότι είναι τυχαία η μέχρι τώρα παρουσία του».

Για τον Απόλλωνα 1926 υποστήριξε:

«Από τα τρία παιχνίδια που είδα, ο Απόλλων δεν έχει άσχημο υλικό και βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο, ήρθε ένας νέος προπονητής, η αλλαγή της διοίκησης και χρειάζεται χρόνο. Δεν μπορεί να θεωρηθεί αμελητέα ποσότητα».

Τέλος για τη Ζάκυνθο δήλωσε:

«Είναι μια καινούργια ομάδα και έχουν μείνει τρεις-τέσσερις παίκτες από την περσινή σεζόν και η ομάδα έχει μέσο όρο ηλικίας 22 χρονών. Φτιάχτηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα και προσπαθήσαμε να πάρουμε νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο».

Last modified onΣάββατο, 01 Νοέμβριος 2014 01:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep