Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πειθαρχία και συγκέντρωση»

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης δήλωσε ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες του Ο Σάκης Θεοδοσιάδης δήλωσε ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες του

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης μίλησε στο flnews.gr για το ματς της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Φωκικό.

Την πρώτη νίκη της στο Πρωτάθλημα θα αναζητήσει η Αναγέννηση Καρδίτσας απέναντι στον Φωκικό.

Μετά την ισοπαλία με τον Τύρναβο και την ήττα από τον Αιγινιακό, η Αναγέννηση Καρδίτσας θα αναζητήσει το πρώτο της «τρίποντο» στον κυριακάτικο (2/11) αγώνα στην Άμφισσα κόντρα στον Φωκικό.

Ενδεικτικές του κλίματος που επικρατεί στη θεσσαλική ομάδα είναι οι δηλώσεις του Σάκη Θεοδοσιάδη στο flnews.gr: «Στόχος μας σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη και φυσικά αυτό ισχύει και για τον αγώνα με τον Φωκικό. Δεν ξεχωρίζουμε τα ματς και θεωρούμε ότι δεν υπάρχουν εύκολα. Όλα είναι δύσκολα. Θα πάμε στην Άμφισσα με πειθαρχία και συγκέντρωση για να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό και να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Στον αγωνιστικό τομέα, εκτός πλάνων βρίσκεται ο Κώστας Κουλίδης που είναι τιμωρημένος αλλά και τραυματίας, όπως και ο ανέτοιμος Βασίλης Τζάνης.

Η προετοιμασία, τέλος, θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου, οπότε και θα ανακοινωθεί η αποστολή, που το απόγευμα θα αναχωρήσει με προορισμό την Ιτέα.

Last modified onΠαρασκευή, 31 Οκτώβριος 2014 14:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep