Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ήταν ένα ωραίο ταξίδι...»

Ο Ρομπέρτο Μπολάνο ζήτησε υπομονή από τους φιλάθλους.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση όλων των ποδοσφαιριστών του στον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης εμφανίστηκε ο Ρομπέρτο Μπολάνο. Ο τεχνικός της Ερμιονίδας δήλωσε μετά την ήττα (1-0): «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και την καλή εικόνα που είχαμε. Όντως στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να σημειώσουμε ένα γκολ. Στο δεύτερο έγινε ένα μέτριο ματς, αλλά το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Στρέφουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι της Δευτέρας με την Παναχαϊκή. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και να εμφανιστούμε όσο καλύτεροι γίνεται.

Το Κύπελλο ήταν ένα ωραίο ταξίδι για εμάς. Από τον πρώτο γύρο απέναντι στον Παναιγιάλειο δεν ήμασταν το φαβορί. Ανταμείφθηκε η προσπάθεια των παιδιών και στο σημερινό παιχνίδι δείξαμε ότι γινόμαστε μία καλή ομάδα. Χρειάζεται λίγη υπομονή από τον κόσμο, γιατί είμαστε νεοφώτιστοι με νέα πρόσωπα. Δείξαμε, όμως ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο.

Για τη φάση του Καραδέμητρου, όπου η μπάλα δείχνει να περνά τη γραμμή ανέφερε:

«Δεν έχω εικόνα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των παιδιών. Στο ποδόσφαιρο αυτά συμβαίνουν. Απλά πρέπει να γίνουμε λίγο πιο έμπεροι».

Για την επιθετική δυστοκία:

«Δεν φοβάμαι και να μην φοβάστε κι εσείς. Θα έρθει το γκολ. Το άσχημο θα ήταν αν δεν κάναμε ευκαιρίες και παίζαμε ποδόσφαιρο που δεν άρεσε. Βρισκόμαστε σιγά - σιγά. Έχουμε 19 νέους στο ρόστερ, αλλά γινόμαστε καλή ομάδα».

Για την αλλαγή του Καραδέμητρου:

«Δεν είχε καμία ενόχληση. Ήθελα να κάνω κάποιες δοκιμές. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον Δημήτρη. Όλοι ήταν καλοί, δεν έχω παράπονο από κανέναν».

Last modified onΠαρασκευή, 31 Οκτώβριος 2014 00:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep