Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το μήνυμα του Αγροτικού Αστέρα

Αντιπροσωπεία του Αγροτικού Αστέρα επισκέφτηκε το 1ο Γυμνάσιο Ευόσμου «Αρχέλαος».

Στο 1ο Γυμνάσιο Ευόσμου «Αρχέλαος» βρέθηκαν την Πέμπτη (30/10) οι ποδοσφαιριστές του Αγροτικού Αστέρα, Θάνος Αθανασιάδης, Όλιβερ Πέεφ και Άρης Βαφέας, προκειμένου να περάσουν το μήνυμα «κόκκινη κάρτα στον ρατσισμό». Όπως ανέφερε το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Το μήνυμα "κόκκινη κάρτα στο ρατσισμό" θέλησε να περάσει η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας στα νέα παιδιά με την επίσκεψη αντιπροσωπείας της ομάδας στο 1ο Γυμνάσιο Ευόσμου "Αρχέλαος".

Οι ποδοσφαιριστές Θάνος Αθανασιάδης, Όλιβερ Πέεφ και Άρης Βαφέας, συνοδευόμενοι από την Υπεύθυνη Κοινωνικής Δράσης της Π.Α.Ε. Ελένη Κοντοζίδου, τον Υπεύθυνο Marketing και Επικοινωνίας Αχιλλέα Μανίκα και τη φωτογράφο της Π.Α.Ε. Κατερίνα Παπαδοπούλου, βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο προαύλιο του σχολείου και όταν το κουδούνι χτύπησε για το διάλειμμα των 12:30 οι μαθητές γνώρισαν μεγάλη έκπληξη!

Ο διευθυντής του 1ου Γυμνασίου και οι καθηγητές ήταν φυσικά ενήμεροι, αλλά οι μαθητές όχι και μόλις αντίκρισαν τους ήρωες τους κυριολοκτικά ξέσπασαν σε επιφωνήματα θαυμασμού και για πολύ ώρα τους πολιόρκησαν με αγάπη, ζητώντας αυτόγραφα και φωτογραφίες.

Εννοείται ότι το διάλειμμα κράτεισαι πολύ περισσότερο από το καθιερωμένο και αυτό για να μη μείνει κανένας μαθητής παραπονεμένος επειδή δεν πρόλαβε να πάρει αυτόγραφο ή να βγάλει φωτογραφία. Επίσης, η αντιπροσωπεία του Αγροτικού Αστέρα μοίρασε στους μαθητές κόκκινες κάρτες με το μήνυμα "όχι στο ρατσισμό", εξήγησε στα παιδιά πόσο σημαντικό είναι να καταλάβουν και να υποστηρίξουν σε όλη τους τη ζωή αυτή την ιδέα και τελικά όλοι μαζί σαν διαιτητές πόζαραν κρατώντας τις κάρτες τους ψηλά με το ένα χέρι.

Λίγο πριν αποχαιρετήσει τα παιδιά και το 1ο γυμνάσιο Ευόσμου, η αντιπροσωπεία του Αγροτικού Αστέρα μοίρασε μικρά δωράκια στους μαθητές: εισιτήρια για την αναμέτρηση της Κυριακής (2/11, 15:00) με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ηταν μία υπέροχη μέρα για το σύλλογο του Αγροτικού Αστέρα και οι τρεις ποδοσφαιριστές μας μετέφεραν αργότερα στους συμπαίκτες τους την αστείρευτη αγάπη που εισέπραξαν από τους νεαρούς "σταχυοφόρους". Αγάπη και υποστήριξη που αυτή την περίοδο η ομάδα έχει περισσότερο ανάγκη για να φτάσει στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα».

Last modified onΠέμπτη, 30 Οκτώβριος 2014 17:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep