Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ζητά εγγυήσεις ο Φυντάνης

Ο Ηλίας Φυντάνης έχει επικεντρωθεί στον οικονομικό τομέα και ζητά εγγυήσεις για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας Ο Ηλίας Φυντάνης έχει επικεντρωθεί στον οικονομικό τομέα και ζητά εγγυήσεις για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας

Όλο και πιο κοντά έρχονται ο Πανηλειακός και ο Ηλίας Φυντάνης, ενώ ο Λουτσιάνο αποτελεί εναλλακτική λύση.

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι επαφές της διοίκησης του Πανηλειακού με τον Ηλία Φυντάνη σχετικά με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας μετά την αποχώρηση του Λούκα Καβάλο. Οι δύο πλευρές φαίνεται πως έχουν συμφωνήσει σε βασικά θέματα και είναι πολύ πιθανό σύντομα να προκύψουν εξελίξεις.

Βέβαια, ο Φυντάνης έχει επικεντρωθεί στον οικονομικό τομέα και έχει ζητήσει εγγυήσεις για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας κάτι απόλυτα φυσιολογικό μετά τα όσα έλαβαν χώρα το τελευταίο διάστημα.

Σημειώνεται πως ο Φυντάνης δεν είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Pro, πράγμα που σημαίνει ότι σε περίπτωση συμφωνίας, πρέπει να βρεθεί κάποιος που θα διαθέτει και ο οποίος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του στον πάγκο.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με το iliaoikonomia.gr, οι Πυργιώτες βρίσκονται σε επικοινωνία και με τον Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, που αποτελεί την πρώτη εναλλακτική επιλογή.

Last modified onΠαρασκευή, 24 Οκτώβριος 2014 14:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep