Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Παίκτες και κόσμος να είμαστε ένα»

Ο Ντιέγκο Ρομάνο εξέφρασε τη χαρά του για τη νίκη του Ηρακλή επί του Ολυμπιακού Βόλου Ο Ντιέγκο Ρομάνο εξέφρασε τη χαρά του για τη νίκη του Ηρακλή επί του Ολυμπιακού Βόλου

 

Ο Ντιέγκο Ρομάνο τόνισε ότι παίκτες και κόσμος του Ηρακλή πρέπει να είναι ένα ώστε η ομάδα να ανέβει.

Ο Ντιέγκο Ρομάνο εξέφρασε τη χαρά του για τη νίκη του Ηρακλή επί του Ολυμπιακού Βόλου που συνδυάστηκε με καλή απόδοση και εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι ο κόσμος της ομάδας και οι παίκτες πρέπει να είναι ενωμένοι ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουν την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Ρομάνο μίλησε στο  Αθλητικό Metropolis και είπε αναλυτικά:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για αυτό. Μπορούσαμε να βάλουμε και δεύτερο και τρίτο γκολ, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, είχαμε την κατοχή της μπάλας, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, ξέρουμε ότι πρέπει να ανεβάσουμε την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα και πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να τα καταφέρουμε».

Για τον Περόνε: «Τον Περόνε τον ήξερα σαν ποδοσφαιριστή, τον γνώρισα σαν άνθρωπο και εδώ στον Ηρακλή. Ξέρουμε τι παίκτης, βρίσκεται πάντα εκεί που πρέπει και βοηθάει την ομάδα. Πάνω από όλα, όμως, είναι και ένας εξαιρετικός άνθρωπος».

Για τα συναισθήματά του από την παρουσία του στον Ηρακλή: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος. Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα, έχει αυτά που πρέπει να διαθέτει επαγγελματική ομάδα, και τα οποία λίγες ομάδες στην Ελλάδα έχουν».

Για τον κόσμο: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την αγάπη που δείχνουν και σε μένα και σε όλη την ομάδα. Όλοι μαζί, παίκτες και κόσμος πρέπει να είμαστε ένα για να καταφέρουμε το στόχο της ανόδου. Ήρθα στον Ηρακλή γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να ανεβούμε, αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να είμαστε σοβαροί και να συνεχίσουμε τη δουλειά».

Για τον Παπαθανασάκη: «Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ένας άνθρωπος σαν τον κ. Παπαθανασάκη που συμβάλει ώστε όλα να δουλεύουν ρολόι στην ομάδα. Μας βοηθάει να έχουμε καθαρό μυαλό για να κάνουμε αυτό που πρέπει».

Last modified onΤρίτη, 21 Οκτώβριος 2014 13:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep