Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Είμαστε όλοι απλήρωτοι»

Συνεχίζει ο Καβάλο, σε... φαστφουντάδικο έφαγαν οι παίκτες του Πανηλειακού την Τετάρτη!

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου παρέθεσαν το απόγευμα της Πέμπτης (16/10) οι Ιταλοί στον Πανηλειακό. Ο αθλητικός διευθυντής, Τζίτζι Παραβέζε τόνισε ότι ο Λούκα Καβάλο θα συνεχίσει στον πάγκο, ενώ το «παρών» έδωσε, τόσο ο Ιταλός προπονητής, όσο και ο ποδοσφαιριστής, Γιώργος Μπουντόπουλος, ο οποίος είπε: «Παραμένουμε απλήρωτοι. Αυτό πρέπει να το ξέρουν όλοι. Με τον Παναιγιάλειο θα παίξουμε για τη φανέλα του Πανηλειακού και τους φιλάθλους του».

Ο Παραβέζε είπε σχετικά με το μέλλον του Καβάλο: «Τεχνικός της ομάδας είναι, αλλά και θα συνεχίσει να είναι, ο Λούκα Καβάλο! Σε ότι αφορά το θέμα με το απαραίτητο δίπλωμα που πρέπει να έχει για την κατηγορία, ήδη ξεκινάει η διαδικασία αναβάθμισης του σε ΟΥΕΦΑ Pro! Έτσι ώστε να υλοποιείται κι αυτός ο όρος. Και θα υπογραφεί συμβόλαιο μαζί του». Για το θέμα μίλησε και ο τεχνικός των Ερυθρόλευκων, ο οποίος ανέφερε ότι: «Nαι, το είπα αυτό, και το έκανα για να πιέσω τις όποιες εξελίξεις πάνω σε αυτό το θέμα που βέβαια με αφορά άμεσα κι εκκρεμεί τόσο καιρό... Tα είπα επίσης αυτά για να γκαζώσω τους παίκτες μου. Δεν ήξερα ότι θα βγουν προς τα έξω. Υπήρξα πολεμιστής ως ποδοσφαιριστής και το ίδιο θέλω να κάνω και σαν προπονητής».

Σημειώνεται, πάντως, ότι το βράδυ της Τετάρτης (15/10) το εστιατόριο που είχε αναλάβει τη σίτιση των ποδοσφαιριστών αρνήθηκε να τους δεχτεί ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα οφειλόμενα, με αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» να τη... βγάλουν με σάντουιτς από κατάστημα fast food!

Πηγή: iliaoikonomia.gr

Last modified onΠαρασκευή, 17 Οκτώβριος 2014 00:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep