Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Ταπείνωση λόγω Έμπολα»

Πώς βιώνουν ο Τζον Καμαρά και οι συμπαίκτες του τη διάδοση του ιού Έμπολα.

Την επιστροφή του Τζον Καμαρά από τις υποχρεώσεις του με τη Σιέρα Λεόνε περιμένουν στη Λαμία. Ωστόσο, αίσθηση προκαλεί μία συνέντευξη που έδωσε στο BBC ο συμπαίκτης του μέσου των «κυανόλευκων» στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της αφρικανικής ομάδας, Μάικλ Λαχούντ σχετικά με την αντιμετώπισει που έχουν λόγω του ιού Έμπολα.

«Οι άνθρωποι αρνούνται να σου επιτρέψουν να πας σε διάφορα μέρη, γιατί το πρώτο πράγμα που σκέφτονται είναι ότι έχει Έμπολα», ανέφερε ο 28χρονος μέσος της Σιέρα Λεόνε και σημείωσε: «Ένας γνωστός ποδοσφαιριστής αρνήθηκε να αλλάξει φανέλα μετά το τέλος αγώνα μας και αρκέστηκε να δώσει το σορτς του. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει φόβος, αλλά αυτή η συμπεριφορά δεν είναι σωστή».

Για το πρόσφατο παιχνίδι με το Κονγκό ο Λαχούντ ανέφερε: «Περίπου 20.000 οπαδοί φώναζαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα «Έμπολα, Έμπολα». Είναι πολύ σκληρό και πονάει. Δεν ζούμε στη Σιέρα Λεόνε οι περισσότεροι, αλλά ζουν οι οικογένειές μας. Είναι ταπεινωτικό. Περπατούσαμε στους δρόμους του Κονγκό και προσπαθήσαμε να δώσουμε φαγητό στα παιδιά, αλλά αυτά έτρεχαν τρομοκρατημένα. Οι μητέρες τους τα άρπαζαν για να μην τα ακούμπησουμε...».

Last modified onΠέμπτη, 16 Οκτώβριος 2014 13:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep