Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κωφοκώτσιος: «Έχουμε δυνατή ομάδα»

Ο Μένιος Κωφοκώτσιος ζήτησε τη στήριξη των φίλων του Εθνικού Σερρών στη δύσκολη συνέχεια Ο Μένιος Κωφοκώτσιος ζήτησε τη στήριξη των φίλων του Εθνικού Σερρών στη δύσκολη συνέχεια

Ο Εθνικός Σερρών έχει δημιουργήσει δυνατή ομάδα που μπορεί να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, κατά τον Μένιο Κωφοκώτσιο.

Ο αμυντικός του Εθνικού Σερρών Μένιος Κωφοκώτσιος υπογράμμισε, με δηλώσεις στο «Αθλητικό Μετρόπολις 97,2», ότι η ομάδα του δεν κέρδισε το ματς της πρεμιέρας με τον Αιγινιακό επειδή ήταν άστοχη στην τελική προσπάθεια. Εντούτοις, σημείωσε ότι οι Μακεδόνες έχουν ισχυρό σύνολο και μπορούν να υλοποιήσουν τον στόχο τους, που είναι η εξασφάλιση της παραμονής.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Αιγινιακό, ο Κωφοκώτσιος είπε: «Αν μία ομάδα έπρεπε να κερδίσει ήταν η δικιά μας αλλά αστοχήσαμε στην τελική προσπάθεια και δεν τα καταφέραμε. Ήμασταν όμως προσηλωμένοι στο αγωνιστικό πλάνο, κάναμε ό,τι μας ζήτησε ο προπονητής μας και νομίζω ότι αμυντικά σταθήκαμε πολύ καλά. Ήμασταν διαβασμένοι, περιορίσαμε τα ατού του αντιπάλου και δεν του επιτρέψαμε να κάνει ευκαιρίες».

Για το Πρωτάθλημα τόνισε: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο Πρωτάθλημα για όλες τις ομάδες. Πιστεύω πως έχουμε κάνει δυνατή ομάδα που θα προσπαθεί για το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι και στόχος μας είναι η παραμονή. Να ανανεώσουμε για ακόμη μία χρονιά την παρουσία μας στην κατηγορία. Περιμένουμε και τη στήριξη του κόσμου. Η παρουσία του είναι σημαντική για όλους μας».

Και κατέληξε: «Ήρθα στον Εθνικό από τη Νιγρίτα και θα ευχαριστώ πάντα τους ανθρώπους της διοίκησης αλλά και τον Μάκη Κατσαβάκη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και μου δείχνουν. Παραμένω προσγειωμένος και θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της».

Last modified onΤρίτη, 14 Οκτώβριος 2014 10:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep