Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος»

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης τόνισε ότι ο Ηρακλής κέρδισε δίκαια στην Κατερίνη Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης τόνισε ότι ο Ηρακλής κέρδισε δίκαια στην Κατερίνη

Απέρριψε τις διαμαρτυρίες του Πιερικού για αλλοίωση αποτελέσματος στο ματς με τον Ηρακλή, ο Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης θεωρεί απόλυτα δίκαιη τη νίκη του Ηρακλή σε βάρος του Πιερικού στον αγώνα της πρεμιέρας και υπογράμμισε πως οι Κατερινιώτες είχαν μόλις μία φάση σε όλο το ματς. Από εκεί και πέρα, στάθηκε στη μεγάλη σημασία της νίκης επί του Πιερικού, ενώ μίλησε και για τη συμπαράσταση του κόσμου.

Ο Τσιλιανίδης μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και είπε: «Ήταν μια δύσκολη νίκη, όπως και κάθε πρεμιέρα Πρωταθλήματος. Αφού ξεπεράσαμε ένα από τα δύσκολα σημεία του Πρωταθλήματος που είναι η πρεμιέρα και πήραμε θετικό αποτέλεσμα, συνεχίζουμε δυναμικά. Τα τελευταία λεπτά κλειστήκαμε πίσω, σημασία έχει όμως ότι κερδίσαμε. Ίσως έφταιξε και η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, καθώς μην ξεχνάμε πως είναι ακόμα αρχή, ψάχνουμε τα βήματά μας και στη συνέχεια πιστεύω πως θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι».

Για τις διαμαρτυρίες του Πιερικού για τη διαιτησία: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για αλλοίωση αποτελέσματος, όταν μια ομάδα έχει μια φάση σε όλο το παιχνίδι. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, διαιτητικά λάθη γίνονται σε όλα τα γήπεδα, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να μιλάμε για αλλοίωση».

Για τη συμπαράσταση του κόσμου: «Ήταν μια απόβαση στην Κατερίνη, ο κόσμος δείχνει πως μας στηρίζει έμπρακτα. Τα λόγια είναι περιττά, εμείς από την πλευρά μας πρέπει να εμφανιζόμαστε κάθε εβδομάδα και καλύτεροι για να ικανοποιούμε αυτόν τον κόσμο που μας έχει στηρίξει τόσο και έχει περάσει δύσκολες ημέρες».

Last modified onΔευτέρα, 13 Οκτώβριος 2014 14:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep