Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να πατήσω το... χαλί της 'Αγιά - Σοφιάς'»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΚ
  • 0 comments
Ο Βαγγέλης Πλατέλλας εξέφρασε τη σιγουριά ότι η ΑΕΚ θα επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα Ο Βαγγέλης Πλατέλλας εξέφρασε τη σιγουριά ότι η ΑΕΚ θα επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα

Την επιθυμία του να παραμείνει στην ΑΕΚ εξέφρασε ο Βαγγέλης Πλατέλλας.

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ Βαγγέλης Πλατέλλας θέλει να μείνει στην ΑΕΚ και να πατήσει το «χαλί» της «Αγιάς - Σοφιάς», όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ. Παράλληλα, εμφανίστηκε σίγουρος ότι η ομάδα θα εξασφαλίσει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα χωρίς πάντως να παραγνωρίζει τον βαθμό δυσκολίας της Football League.

Ο Πλατέλλας είπε αρχικά για τη σεζόν που πέρασε: «Ήταν, σίγουρα, δύσκολη χρονιά για μας. Η ομάδα πέρασε δύσκολα. Κανείς δεν μπορούσε να δεχθεί ότι ήμασταν στη Γ' Εθνική. Όλοι που ήρθαμε εδώ ήρθαμε για ένα σκοπό: να ανεβάσουμε την ομάδα και να την πάμε εκεί που αξίζει».

Για το νέο γήπεδο σημείωσε: «Όλοι περιμένουν το γήπεδο. Είναι μεγάλη υπόθεση κάθε ομάδα να έχει το δικό της γήπεδο. Να είναι έδρα και από εκεί και πέρα θα έρθουν τα πρωταθλήματα και ανάλογες πορείες σε μεγάλες διοργανώσεις»

Για τη Football League: «Είναι δύσκολη κατηγορία. Πιστεύω θα περάσουμε κάποιες δύσκολες φάσεις, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν. Είμαστε η ΑΕΚ. Θα πηγαίνουμε σε κάθε έδρα να κερδίσουμε και στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Για τους δικούς του στόχους: «Θέλω πάρα πολύ να μείνω στην ομάδα. Δουλεύω καθημερινά, παλεύω σκληρά, κάνω αυτά που θέλει ο προπονητής μου για να ανέβω ψηλά. Θα είμαι πολύ χαρούμενος να μείνω στην ομάδα και στις τρεις κατηγορίες. Είναι το πιο σημαντικό απ' όλα. Και να πατήσω στο... χαλί της Αγιά Σοφιάς».

Last modified onΠαρασκευή, 03 Οκτώβριος 2014 14:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep