Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μας δίνει αυτοπεποίθηση»

Ο προπονητής του Αλίμου Σωκράτης Οφρυδόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση κόντρα στην Ερμιονίδα Ο προπονητής του Αλίμου Σωκράτης Οφρυδόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση κόντρα στην Ερμιονίδα

Θετικό ήταν το τεστ κόντρα στην Ερμιονίδα για τον Άλιμο, σύμφωνα με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο.

Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο προπονητής του Αλίμου Σωκράτης Οφρυδόπουλος από την εμφάνιση της ομάδας του στο κυριακάτικο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Ερμιονίδα (0-0). Ο νεαρός τεχνικός εκτίμησε, μάλιστα, πως η καλή εικόνα θα γεμίσει με αυτοπεποίθηση τους παίκτες εν όψει της συνέχειας.

Ο Οφρυδόπουλος μίλησε στο flnews.gr για το ματς στο Κρανίδι και είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν όλα τα παιδιά. Είχαμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία και δεν επιτρέψαμε σε μία ποιοτική ομάδα να δημιουργήσει ευκαιρίες. Ήταν πολύ καλό τεστ και νομίζω ότι μέσα από αυτό, τα παιδιά θα αποκτήσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση σχετικά με τις δυνατότητές τους αλλά και το τι μπορούν να καταφέρουν».

Και ο προπονητής του Αλίμου συμπλήρωσε: «Πάντως, είχαμε κάποια προβλήματα αναφορικά με την επιθετική μας λειτουργία. Σε αυτά θα εστιάσουμε στο εξής προκειμένου να έχουμε βελτίωση εν όψει της έναρξης του Πρωταθλήματος».

Τέλος, στον Άλιμο καταβάλλουν προσπάθειες για νέο φιλικό παιχνίδι το Σαββατοκύριακο.

Last modified onΔευτέρα, 29 Σεπτέμβριος 2014 12:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep