Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τέλος και ο Ατματσίδης!

Αποχωρήσεων συνέχεια στον Παναιγιάλειο, με τον Παναγιώτη Ατματσίδη να αποτελεί παρελθόν.

Ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από την Ερμιονίδα δρομολόγησε τις εξελίξεις στον Παναιγιάλειο και ήδη το ρόστερ μετρά δύο ποδοσφαιριστές λιγότερους. Έτσι, μετά τον Δημήτρη Κοιλιάρα και ο Παναγιώτης Ατματσίδης έλυσε το συμβόλαιό του με τους «μελανόλευκους». Φυσικά, η ΠΑΕ και στην περίπτωσή του ανέφερε ότι ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς, κάτι που προκαλεί πολλά ερώτηματα...

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ο Παναγιώτης Ατματσίδης έλυσε σήμερα, κοινή συναινέσει με την ομάδα μας, το συμβόλαιό του. Ο μεσοεπιθετικός ποδοσφαιριστής ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς από τον σύλλογο κάτι που σεβάστηκε και έκανε δεκτό η διοίκηση η οποία τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Αποχωρώντας ο ποδοσφαιριστής δήλωσε: Ευχαριστώ κάθε άνθρωπο που γνώρισα εδώ στο Αίγιο, από τον πιο απλό φίλαθλο μέχρι τον πρόεδρο της ομάδας. Η εμπειρία που έζησα στο Αίγιο είναι κάτι που θα μου μείνει χαραγμένη... Φεύγω σαν φίλος και εύχομαι να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της με ενότητα».

Ο Ατματσίδης ενίσχυσε το ρόστερ του Παναιγιαλείου από τον Ιανουάριο (9 συμμετοχές, 2 γκολ), ενώ όπως ο Κοιλιάρας έτσι και ο ίδιος ήταν βασικός στους αγώνες Κυπέλλου με την Ερμιονίδα. Αυτό που μένει να φανεί είναι αν υπάρξει και τρίτος που θα ζητήσει να φύγει, με την ΠΑΕ να αποδεσμεύει βασικά στελέχη.

Last modified onΣάββατο, 27 Σεπτέμβριος 2014 14:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep