Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θέλω να μείνω πολλά χρόνια»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΚ
  • 0 comments
Ο Έλντερ Μπαρμπόσα ευελπιστεί να παίξει για πολλά χρόνια στην ΑΕΚ Ο Έλντερ Μπαρμπόσα ευελπιστεί να παίξει για πολλά χρόνια στην ΑΕΚ

Αποφασισμένος να μείνει για πολλά χρόνια στην ΑΕΚ είναι ο Έλντερ Μπαρμπόσα.

Ο Πορτογάλος μέσος της ΑΕΚ Έλντερ Μπαρμπόσα, εξέφρασε την ευχή να παίξει μπάλα για πολλά χρόνια με τη φανέλα της «Ένωσης», την οποία θεωρεί πέρα από μεγάλη ομάδα και οικογένεια, υπογραμμίζοντας πως στόχος της είναι η επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μπαρμπόσα μίλησε στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» και μεταξύ άλλων είπε: «Από την πρώτη στιγμή διαπίστωσα πως η ΑΕΚ είναι μεγάλη οικογένεια και ένιωσα σαν να είμαι εδώ πολλά χρόνια. Ήξερα πως είναι μεγάλη ομάδα και είδα πως είναι πολύ μεγαλύτερη από ό,τι νόμιζα. Η ΑΕΚ έχει στόχο να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο και να αγωνιστεί ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έβλεπα τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής και σκεφτόμουν τη στιγμή που θα παίξω εκεί με την ΑΕΚ».

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Δεν ήρθα για να παίξω ένα χρόνο και να φύγω σαν περαστικός. Ήρθα για να μείνω πολλά χρόνια. Όσο η ΑΕΚ θα θέλει ο Μπαρμπόσα να είναι εδώ και θα είναι ευχαριστημένη από την προσφορά του, ο Μπαρμπόσα θα συνεχίσει στην ΑΕΚ. Θέλω να προσφέρω στο σύλλογο πολλά, έχω πολλή όρεξη, οι συνθήκες είναι ιδανικές για έναν ποδοσφαιριστή και πιστεύω ότι θα μείνω χρόνια στην Αθήνα μαζί με την οικογένειά μου».

Last modified onΔευτέρα, 22 Σεπτέμβριος 2014 09:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep