Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Σκέφτηκα να φύγω»

Ο Βασίλης Μπρέζας αναφέρθηκε στον σχεδιασμό του Τυρνάβου για τη νέα σεζόν.

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό TRT παραχώρησε ο πρόεδρος του Τυρνάβου, Βασίλης Μπρέζας και μεταξύ άλλων μίλησε για τις κινήσεις ενίσχυσης, το άνοιγμα στις ομάδες του νομού και τις σχέσεις με την ΑΕΛ. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε αν έχει κουραστεί είπε: «Μπήκα στον χορό και θα χορέψω. Αν νιώσω ότι φθείρομαι, τότε στο επόμενο δευτερόλεπτο θα αποχωρήσω. Δεν σας κρύβω ότι ντράπηκα με την ιστορία με τα «στημένα» και έλεγα τι κάνω εγώ σ’ αυτό τον χώρο. Αισθάνθηκα ότι πρέπει να φύγω…».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις είπε:

«Ο σχεδιασμός φέτος είναι καλύτερος. Έγιναν πιο στοχευμένες κινήσεις. Ο Τύρναβος θέλει να στηρίξει και να στηριχθεί στα ταλέντα του νομού. Δεν μπορεί κάθε καλοκαίρι να παίρνει 20-30 παίκτες. Εντυπωσιάστηκα όταν γονείς μου έφεραν τα παιδιά τους, που είχαν προτάσεις από ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο και μου έλεγαν: «σου φέρνω τον γιο μου».

Για το άνοιγμα στις ομάδες του νομού:

«Έχουμε σχέδιο να επισκεφτούμε όλα τα χωριά του νομού και τις ομάδες τους και να καλούμε τους ποδοσφαιριστές δωρεάν στο γήπεδο. Η ομάδα Νέων θα δώσει φιλικά με τις ομάδες του Νομού».

Για τις σχέσεις με την ΑΕΛ:

«Μακάρι η ΑΕΛ να προχωρήσει και να ανέβει εκεί που αξίζει. Έχει μία μεγάλη δυναμική. Δεν υπάρχει καμία κόντρα με την ΑΕΛ. Και όσες φορές ζητήθηκαν ποδοσφαιριστές, τους δώσαμε. Μόνο με συνεργασίες μπορείς να πετύχεις».

Για το γηπεδικό:

«Θέλαμε να παίζουμε στο σπίτι μας, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να γίνει το γήπεδο. Το ευχάριστο είναι ότι οι φορείς και η νέα δημοτική αρχή το έχουν δει «ζεστά». Αν δεν γίνει τώρα το γήπεδο, δεν πρόκειται να ξαναγίνει. Περιμένουμε περισσότερη συμμετοχή και από τον κόσμο. Είναι κρίμα μία ομάδα – κόσμημα να μην έχει στήριξη».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΤετάρτη, 17 Σεπτέμβριος 2014 14:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep