Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Την Τρίτη η άδεια»

Την επόμενη Τρίτη (23/9) θα πάρει την άδεια συμμετοχής από την ΕΕΑ ο Ηρακλής, σύμφωνα με τον Γιώργο Μπέζα.

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ηρακλής Γιώργος Μπέζας μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για το θέμα της μη χορήγησης άδειας συμμετοχής στους «κυανόλευκους» από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και εμφανίστηκε καθησυχαστικός.

Αρχικά, ο Μπέζας σημείωσε: «Σύμφωνα με τον νέο νόμο η μη χορήγηση άδειας συμμετοχής τιμωρείται απλά με πρόστιμο και σας υπενθυμίζω πως Πανιώνιος, ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα και Κασσιόπη αγωνίζονται αυτήν τη στιγμή στην Σούπερ Λίγκα χωρίς άδεια. Επομένως δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής στο Πρωτάθλημα».

Και πρόσθεσε: «Επί της ουσίας, η ΠΑΕ στις 21 Αυγούστου ενημέρωσε την ΕΕΑ ότι διενεργείται γενική συνέλευση της ΠΑΕ και ότι αλλάζει η ιδιοκτησία. Έχουμε κανονικά στην κατοχή μας και ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, και σήμερα θα αποσταλούν στην ΕΕΑ μαζί με μια αίτηση ανάκλησης. Όλοι περιμέναμε αυτήν την εξέλιξη από την στιγμή που δεν κατατέθηκε ο φάκελος. Τους είχαμε ειδοποιήσει πως την Παρασκευή θα καταθέσουμε όλα τα έγγραφα και πλέον θα πάμε στην ΕΕΑ για να πάρουμε την άδεια την επόμενη Τρίτη».

Last modified onΤρίτη, 16 Σεπτέμβριος 2014 13:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep