Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Από τη Γκάνα στον Εύοσμο

Η εντυπωσιακή ιστορία του Κώστα Δουσίδη, που έφτιαξε... Αγροτικό Αστέρα στην Άκρα.

Ζει και εργάζεται στη Γκάνα, αλλά η αγάπη του για τον Αγροτικό Αστέρα δεν ξεχνιέται. Η αναφορά στον Κώστα Δουσίδη, ο οποίος, μηχανικός στο επάγγελμα, παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις γύρω από την αγαπημένη του ομάδα, έστω και αν διαμένει στην Άκρα (είναι η πρωτεύουσα της Γκάνας). Με ρουχισμό που έχει συγκεντρώσει, μάλιστα, έχει δημιουργήσει και τοπική ομάδα με ντόπιους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται με τα χρώματα του Αγροτικού Αστέρα!
Όταν στην ομάδα του Ευόσμου ενημερώθηκαν για την ύπαρξη και τις ενέργειες του συγκεκριμένου ανθρώπου, επικοινώνησαν μαζί του και τον προσκάλεσαν να παρακολουθήσει το παιχνίδι της ομάδας με τον Αιγινιακό, για το κύπελλο.
Όπως ανέφερε η ΠΑΕ: «Πρόκειται για έναν ζεστό και πάντα χαμογελαστό άνθρωπο, ο οποίος συνεχώς εκδήλωνε την ευτυχία που του δίνει να βρίσκεται στο "σπίτι" της αγαπημένης του ομάδας ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Στο πλαίσιο της φιλοξενίας στα επίσημα του γηπέδου, έλαβε επίσης μία συλλεκτική φανέλα της ομάδας με υπογραφές των ποδοσφαιριστών και φυσικά βγήκαν πολλές φωτογραφίες, όπως αυτή με τον πρόεδρο της Π.Α.Ε. κ. Ηλία Θεοδωρίδη (δεξιά στη φωτογραφία)».

Last modified onΔευτέρα, 15 Σεπτέμβριος 2014 19:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep