Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Έξω οι ανεγκέφαλοι»

Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων του ΠΑΣ Λαμία καταδίκασε τη συμπεριφορά των ανεγκέφαλων.

Ιδιαίτερα άσχημη εντύπωση προκάλεσε το αντεθνικό σύνθημα που ακούστηκε από μερίδα οπαδών της Λαμίας στο ματς Κυπέλλου με τον Ηρακλή, όπως και τα επεισόδια με τους φιλοξενούμενους. H ΠΑΕ δεν πήρε θέση, ο Μπάμπης Τεννές τοποθετήθηκε στη συνέντευξη Τύπου και τα καταδίκασε, ενώ η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων ΠΑΣ Λαμία 1964 με ανακοίνωσή της ευχήθηκε να ήταν η τελευταία φορά που ανεγκέφαλοι δημιούργησαν πρόβλημα.

Όπως ανέφερε:

Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων ΠΑΣ Λαμία 1964, καταδικάζει την συμπεριφορά μεμονωμένων - ανεγκέφαλων φιλάθλων (μη μέλη της Λέσχης), για το αντεθνικό σύνθημα που ακούστηκε κατά την διάρκεια του αγώνα ΠΑΣ Λαμία - Ηρακλής, καθώς και για την ρίψη αντικειμένων στους οπαδούς του Ηρακλή, με τους οποίους διατηρούμε άριστες σχέσεις.

Μοναδική πρόθεση του ΔΣ της Λέσχης μας ήταν να ανταποδώσει την άριστη φιλοξενία που έτυχε στον πρώτο αγώνα στην Θεσσαλονίκη. Η Ελλάδα αρχίζει από το Καστελόριζο και τελειώνει στον Έβρο. Θέλουμε όλον τον κόσμο στο γήπεδο εκτός από τους ανεγκέφαλους που θα δημιουργούν πρόβλημα στην ομάδα. Ας είναι αυτή η πρώτη και τελευταία φορά που ανεγκέφαλοι ήρθαν στο γήπεδο και δημιούργησαν πρόβλημα στην ομάδα και τους φιλοξενούμενους οπαδούς.

Για το ΔΣ

Πρόεδρος Γεώργιος Σγατζούρης - Γεν. Γραμματέας Ευθύμιος Αντωνόπουλος».

Last modified onΚυριακή, 14 Σεπτέμβριος 2014 14:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep