Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με ελλείψεις και πάλι ο Άλιμος

Ο Ηλίας Καλοπήτας αντιμετωπίζει προβλήματα για το ματς με τον ΑΟ Χανίων Ο Ηλίας Καλοπήτας αντιμετωπίζει προβλήματα για το ματς με τον ΑΟ Χανίων

Με προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αλίμου για τη ρεβάνς κόντρα στα Χανιά.

Με σημαντικές απουσίες αλλά και πολλά νέα πρόσωπα θα παίξει την Κυριακή ο Άλιμος κόντρα στα Χανιά στον επαναληπτικό του 4-0 της Κρήτης για την πρώτη φάση του Κυπέλλου.

Ο τεχνικός Ηλίας Καλοπήτας απέκλεισε -κυρίως για προληπτικούς λόγους- από την αποστολή τους Θοδωρή Κουμπαρούλη και Σπύρο Δωροβίνη, οι οποίοι αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών. Παράλληλα, δεν υπολογίζει στα πλάνα του τους ανέτοιμους Ηλία Σταύρου, Κώστα Ελευθεριάδη, τους τραυματίες Προκόπη Σαγανά, Νίκο Νικολάου και Γρηγόρη Ρούπι. Δεν θα παίξει, βέβαια, ούτε ο Γιάννης Μπαντίκος αφού αποβλήθηκε στα Χανιά.

Φυσικά, από την αποστολή αποκλείστηκε και ο Σιμάο Εμερίμ Μαρσέλ αφού δεν εκδόθηκε το δελτίο του. Αν τελικά βγει, τότε ο Καλοπήτας θα τον συμπεριλάβει στους είκοσι «εκλεκτούς», στους οποίους συμπεριλήφθηκε ο νεοαποκτηθείς Ορέστης Νικολόπουλος.

Αυτοί είναι οι Γούλας, Καραμέρης, Μανωλιάδης, Δάρρας, Ιωάννου, Βλάχος, Μαυρίδης, Κάρδαρης, Γαβριήλ, Νικολόπουλος, Καλαϊτζίδης, Βουρλούμης, Μπονγκ, Γούλας, Βιγιαφάνε, Παντελής, Μουρ, Παπαδημητρίου, Δημητρίου και Μπεριέξ.

Τέλος, ο Καλοπήτας μίλησε στο flnews.gr για το κυριακάτικο ματς και έθεσε ως πρωταρχικό στόχο τη νίκη: «Όπως και σε κάθε παιχνίδι, έτσι και σε αυτό με τα Χανιά, πάμε για να κερδίσουμε. Μετά το 4-0 του πρώτου γύρου, σε ένα ματς που αγωνιστήκαμε με πολλές απουσίες και είχαμε και ατυχία, οι πιθανότητες πρόκρισης είναι ελάχιστες. Θέλουμε όμως τη νίκη και θέλουμε να δείξουμε ότι βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση λίγο πριν από την έναρξη του Πρωταθλήματος».

Last modified onΣάββατο, 13 Σεπτέμβριος 2014 20:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep