Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ο Φωκικός θα σωθεί»

Ο Σίμος Παπαδημητρίου θεωρεί ότι το πρόγραμμα δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αφού ο Φωκικός θα παίξει με όλες τις ομάδες Ο Σίμος Παπαδημητρίου θεωρεί ότι το πρόγραμμα δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αφού ο Φωκικός θα παίξει με όλες τις ομάδες

Αισιόδοξος ότι ο Φωκικός θα παραμείνει στην κατηγορία εμφανίστηκε ο Σίμος Παπαδημητρίου.

Σχολιάζοντας την κλήρωση της Football League, ο πρόεδρος του Φωκικού Σίμος Παπαδημητρίου εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ομάδα της Άμφισσας θα καταφέρει να εξασφαλίσει τη σωτηρία. Παράλληλα, εκτίμησε ότι η τοποθέτηση στον βορρά δεν αλλάζει τα δεδομένα καθώς θεωρεί ότι οι δύο όμιλοι είναι ισοδύναμοι.

«Δεν μπορούμε να πούμε ότι το πρόγραμμα είναι καλό ή κακό. Θα παίξουμε με όλους. Πάντως, κερδίζουμε μία εβδομάδα προετοιμασίας αφού την πρώτη αγωνιστική θα έχουμε ρεπό. Πρέπει να αντέξουμε. Είναι δύσκολοι οι καιροί και οι συνθήκες στο Πρωτάθλημα αφού οι μισές ομάδες υποβιβάζονται. Πιστεύω ότι θα έχουμε καλή ομάδα και θα σωθούμε», είπε αρχικά ο Παπαδημητρίου.

Και πρόσθεσε: «Ο βόρειος όμιλος και ο νότιος όμιλος είναι ισοδύναμοι. Όλες οι ομάδες είναι καλές. Στον δικό μας όμιλο πιστεύω ότι ξεχωρίζουν οι ΑΕΛ, Ολυμπιακός Βόλου, Λαμία, Ηρακλής. Εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο».

Last modified onΤετάρτη, 10 Σεπτέμβριος 2014 11:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep