Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τέλος ο Καμπερίδης!

Ο Γιώργος Καμπερίδης αποτελεί παρελθόν για τον Πιερικό Ο Γιώργος Καμπερίδης αποτελεί παρελθόν για τον Πιερικό

Παρελθόν αποτελεί για τον Πιερικό ο Γιώργος Καμπερίδης. «Δεν μου μένει πικρία», δήλωσε στο flnews.gr.

Αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του Πιερικού, ο Γιώργος Καμπερίδης. Η διοίκηση της μακεδονικής ΠΑΕ ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας (8/9) την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή.

Πρόκειται για εξέλιξη που προκαλεί έκπληξη και φαίνεται να συνδέεται με την εντός έδρας ήττα από τον Τύρναβο στο πλαίσιο του Κυπέλλου. Ο Καμπερίδης είχε συνάντηση με τους διοικούντες, όπως αναφέρεται από την πλευρά της ΠΑΕ, και αποφάσισαν να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Η σχετική ανακοίνωση της μακεδονικής ΠΑΕ, αναφέρει: «Η Π.Α.Ε ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει ότι μετά από αναλυτική συζήτηση για την πορεία της ομάδας αποφασίστηκε η απο κοινού λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Καμπεριδη.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ τον ευχαριστησε για την μέχρι στιγμής συνεργασία και ιδιαίτερα για την συμβολή του στην περσινή παραμονή στην κατηγορία, και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του».

Από την πλευρά του, ο 48χρονος προπονητής τόνισε στο flnews.gr, ότι δεν του μένει πικρία και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα επαναλαμβάνοντας ότι χρειάζεται υπομονή: «Το καλό της ομάδας είναι πάνω από όλα και με αυτό ως δεδομένο αποφασίσαμε με τη διοίκηση να μη συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τους παίκτες και τους φιλάθλους για αυτούς τους οκτώ μήνες συνεργασίας. Εύχομαι τα καλύτερα για τον Πιερικό», σημείωσε ο Καμπερίδης.

Και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει πικρία από την πλευρά μου για την εξέλιξη αυτή. Οι προπονητές είμαστε συνειδητοποιημένοι για αυτές τις καταστάσεις. Έχω ξαναπεί ότι ο Πιερικός είναι καινούργια ομάδα με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και χρειάζεται υπομονή».

Last modified onΔευτέρα, 08 Σεπτέμβριος 2014 12:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep