Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο "συμπαίκτης" στην σουίτα

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Ο δικηγόρος Ανδρέα Πάτση θα παρακολουθήσει μαζί με τον Κώστα Πηλαδάκη την σημερινή (21/12/2011) αναμέτρηση του κυπέλλου με τον Παναιτωλικό. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αρχική συμφωνία που προβλέπει να έχουν από 50% της ΠΑΕ.


Ο δικηγόρος Ανδρέα Πάτση που σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι ο νέος "συμπαίκτης" του Κώστα Πηλαδάκη στην διοίκηση της ΑΕΛ αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνιση του. Το σημερινό (Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011) της εφημερίδας "Ελευθερία" αναφέρει πως οι συζητήσεις γίνονται τους δύο τελευταίους μήνες και σήμερα οι δύο "συμπαίκτες" θα παρακολουθήσουν μαζί από την σουίτα του AEL FC ARENA την αναμέτρηση του κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.
Ο Ανδρέας Πάτση είναι πρόεδρος της Ελασσόνας και οι πληροφορίες αναφέρουν πως αποφάσισε να συμμετάσχει στην προσπάθεια της ΠΑΕ ΑΕΛ. Το ρεπορτάζ ξεκαθαρίζει, πάντως, πως δεν υπάρχει οριστική συμφωνία και σήμερα θα βρεθεί στο γήπεδο μαζί με το επιτελείο του για να διερευνήσουν τις προοπτικές της συνεργασίας τους με τον Κώστα Πηλαδάκη.

Σε δήλωση που έκανε στο www.arenaLarissa.gr ο υποψήφιος "συμπαίκτης" του Κώστα Πηλαδάκη ανέφερε:

«Υπάρχει ένα ενδιαφέρον από πλευράς μου να εμπλακώ στα διοικητικά της ΑΕΛ. Βέβαια είναι νωρίς ακόμη για να πούμε περισσότερα. Πρώτα πρέπει να ξεκαθαριστούν ορισμένα πράγματα σχετικά με την σημερινή οικονομική κατάσταση του συλλόγου και έπειτα αν όλα είναι σωστά να προχωρήσουμε τις διαδικασίες. Η ΑΕΛ είναι μια μεγάλη ομάδα και θα ήθελα να ήμουν μέρος αυτής. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε εξελίξεις».

Last modified onΤετάρτη, 21 Δεκέμβριος 2011 16:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep