Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«5.000 κόσμος με Ηρακλή»

Ο πρόεδρος της Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου έχρισε φαβορί για την πρόκριση τον Ηρακλή Ο πρόεδρος της Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου έχρισε φαβορί για την πρόκριση τον Ηρακλή

Γεμάτο θα είναι το γήπεδο της Λαμίας στη ρεβάνς με τον Ηρακλή, κατά τον Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Ο πρόεδρος της Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου εξέφρασε την άποψη ότι ο επαναληπτικός αγώνας του Κυπέλλου με τον Ηρακλή, θα διεξαχθεί μπροστά σε κατάμεστες κερκίδες. Παρά το γεγονός ότι το ματς θα γίνει Παρασκευή, ο επικεφαλής της ομάδας της Φθιώτιδας, περιμένει ότι θα το παρακολουθήσουν 5.000 φίλαθλοι.

Από εκεί και πέρα, έχρισε φαβορί για την πρόκριση τον Ηρακλή αλλά επισήμανε ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και οι εκπλήξεις.

Ο πρόεδρος της Λαμίας μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και δήλωσε αναλυτικά:

«Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα έμπειρη στη Β' Εθνική. Είναι μεγάλη ομάδα. Αν καθίσουμε να πούμε τι εστί Ηρακλής, θα μας πάρει αρκετές ώρες. Εμείς, από την πλευρά μας, είμαστε προσγειωμένοι, στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχουν εκπλήξεις. Ο Ηρακλής ωστόσο είναι το φαβορί. Αν και το παιχνίδι είναι Παρασκευή, πιστεύω πως το γήπεδο θα γεμίσει. Έχει χωρητικότητα 5.000. Κατά την άποψή μου, θα γίνει καλό παιχνίδι».

Ερωτηθείς για την πρόθεσή του να τιμήσει τον Βασίλη Χατζηπαναγή, σημείωσε: «Πρόκειται για μεγάλη τιμή για εμάς. Το ελληνικό ποδόσφαιρο θα πρέπει να τιμά τέτοιες μεγάλες προσωπικότητες. Εμείς έχουμε μεγαλώσει με τον Χατζηπαναγή να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο. Δυστυχώς, το ποδόσφαιρο υστερεί στις μέρες μας από τέτοιες μορφές και σκεφτήκαμε πως θα ήταν το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε απέναντι σε έναν τόσο σπουδαίο άνθρωπο. Το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να αναβαθμιστεί».

Last modified onΠέμπτη, 04 Σεπτέμβριος 2014 14:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep