Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Υπέγραψε ο Βιτώρος

Ο Γιάννης Βιτώρος ανήκει πλέον στο δυναμικό της Επισκοπής Ο Γιάννης Βιτώρος ανήκει πλέον στο δυναμικό της Επισκοπής

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Γιάννη Βιτώρου στην Επισκοπή.

Παίκτης της Επισκοπής και επίσημα είναι πλέον ο Γιάννης Βιτώρος, καθώς η ρεθυμνιώτικη ΠΑΕ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του, επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ του flnews.gr.

Ο 22χρονος δεξιοπόδαρος μέσος έχει θητεύσει σε Γιούχτα, ΟΦΗ και ΠΑΟ Κρουσσώνα, ενώ τις τελευταίες ημέρες έκανε προπονήσεις με την Επισκοπή.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Γιάννη Βιτώρου για έναν χρόνο. Ο Γιάννης Βιτώρος είναι 22 χρονών κι έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε Γιούχτα, ΟΦΗ και ΠΑΟ Κρουσσώνα. Ο σύλλογός μας, τον καλωσορίζει και του εύχεται να πορευθεί με επιτυχίες στην νέα σεζόν που ανοίγει».

Ο Ηρακλειώτης ποδοσφαιριστής έδειξε πολύ κεφάτος με την προοπτική που του προσφέρει η ομάδα και λίγο μετά το τυπικό κλείσιμο της υπόθεσής του, τόνισε: «Η Επισκοπή ήταν αυτό που ήθελα. Αυτό που επιζητώ είναι να βοηθήσω την ομάδα και να βοηθηθώ απ’ αυτήν. Το κλίμα που συνάντησα εδώ, είναι πολύ καλό. Μ’ αρέσει ο τρόπος που δουλεύει ο κ. Ανυφαντάκης αλλά και η φιλοσοφία του συλλόγου. Ελπίζω να έχουμε μια καλή χρονιά».

Last modified onΤετάρτη, 03 Σεπτέμβριος 2014 13:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep