Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα»

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στις πρώτες κινήσεις της προσωρινής διοίκησης του Άρη Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στις πρώτες κινήσεις της προσωρινής διοίκησης του Άρη

Στο... τρέξιμο βρίσκεται η προσωρινή διοίκηση του Άρη, που ορίστηκε το πρωί από το Ειρηνοδικείο.

Τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Άρης προσπαθεί να διαχειριστεί η νέα διοίκηση της μακεδονικής ΠΑΕ, η οποία ορίστηκε από το Ειρηνοδικείο μετά την «πτώση» του σχήματος Σκόρδα.

Το μέλος της προσωρινής διοίκησης Λάζαρος Παπαδόπουλος, σημείωσε πως η ομάδα δηλώθηκε στη Γ' Εθνική και πλέον προχωρούν όλα τα υπόλοιπα θέματα, κυρίως τα αγωνιστικά.

Ο Παπαδόπουλος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και είπε αρχικά: «Προσπαθούμε, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Πρόκειται για δικαίωση του Άρη. Θα έπρεπε η ομάδα να βρίσκεται επί σειρά ετών να ταλαιπωρείται με μη αδειοδοτήσεις και προβλήματα, ή να κάνουμε την καρδιά μας πέτρα και να πάρουμε την απόφαση για τη Γ' Εθνική».

Για τις επόμενες κινήσεις τόνισε: «Θα τρέξουμε τις εξελίξεις και μετά το θέμα θα πάει στον Α.Σ. Ας μην μείνουμε σε λόγια και εξαγγελίες. Σήμερα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για δικαστικά θέματα. Ο Άρης θα προχωρήσει αυτό είναι βέβαιο, θα πρέπει ο λαός του Άρη να είναι ενωμένος. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Είμαστε σε διαδικασία τρεξίματος, θα έρθει η ώρα που θα έχουμε πράγματα να πούμε, αλλά όχι τώρα».

Τέλος, ανέφερε: «Η ομάδα δηλώθηκε σήμερα στη Γ' Εθνική. Από εδώ και πέρα τρέχουμε. Πλέον προχωράμε σε αγωνιστικά, κυρίως, θέματα».

Last modified onΤετάρτη, 03 Σεπτέμβριος 2014 13:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep