Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανοίγει τις πόρτες στους ανέργους

Δωρεάν εισιτήρια για τέσσερα παιχνίδια του στο Καυτανζόγλειο, θα προσφέρει σε ανέργους ο Ηρακλής.

Η διοίκηση του Ηρακλή ανακοίνωσε ότι θα δοθούν δωρεάν εισιτήρια σε ανέργους για την παρακολούθηση τεσσάρων ματς της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ανάμεσα σε αυτά, περιλαμβάνεται και ο πρώτος εντός έδρας αγώνας στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος, στο οποίο ο κάθε άνεργος (με κάρτα ανεργίας σε ισχύ) θα δικαιούται δύο εισιτήρια.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Αναγνωρίζουμε ότι είναι πολύ δύσκολος καιρός για τους ανθρώπους στην Ελλάδα και ειδικά για εκείνους στη Θεσσαλονίκη, μια πόλη που έχει το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας που καταγράφεται σε αστική περιοχή.

Για αυτό και θέλουμε να σας προσφέρουμε μια μικρή απόδραση από την σκληρή πραγματικότητα και είμαστε πολύ ευτυχείς που μπορούμε να προσφέρουμε δωρεάν εισιτήρια σε άνεργους φιλάθλους για τέσσερα (4) παιχνίδια του Ηρακλή αυτή τη σεζόν.

Ξεκινώντας με το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του πρωταθλήματος ο Ηρακλής προσφέρει δύο (2) δωρεάν εισιτήρια στον κάθε άνεργο ο οποίος διαθέτει κάρτα ανεργίας σε ισχύ.

Περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την διάθεση των δωρεάν εισιτηρίων για τους ανέργους και τις ημερομηνίες των αγώνων στους οποίους θα ισχύσουν θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα».

 

Last modified onΤετάρτη, 03 Σεπτέμβριος 2014 12:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep