Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χότζα αλλά και απώλειες

Ο Αλβανός τερματοφύλακας Σουλεϊμάν Χότζα θα ενισχύσει τον Πανηλειακό Ο Αλβανός τερματοφύλακας Σουλεϊμάν Χότζα θα ενισχύσει τον Πανηλειακό

Ο τερματοφύλακας Σουλειμάν Χότζα θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανηλειακό, όπως είχε αποκαλύψει το flnews.gr

Ο 24χρονος Αλβανός γκολκίπερ Σουλειμάν Χότζα αποτελεί το νέο πρόσωπο στον Πανηλειακό. Ο παίκτης, που πέρυσι ανήκε στην Παρτιζάν Τιράνων και έχει θητεία σε Τέουτα, Πόγραδετς, Απολλόνια Φιέρι, είχε λάβει μέρος στην προετοιμασία της ομάδας του Πύργου στην Ιταλία αλλά αρχικά φάνηκε ότι το θέμα του δεν προχωράει. Υπνθυμίζεται ότι τη μεταγραφή του είχε αναφέρει πρώτο το flnews.gr στις 31 Αυγούστου.

Αντίθετα, από τον Πανηλειακό φαίνεται πως αποχωρεί ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός, Νίκολας Μαδέρο Σονόρα καθώς λόγω της έλλειψης αδειοδότησης, δεν θα βγει δελτίο. Ο ίδιος περιορισμός δημιουργεί πολύ σοβαρές αμφιβολίες και για την παραμονή του Βραζιλιάνου επιθετικού Σέρα, όμως στον Πανηλειακό πιστεύουν πως η περίπτωσή του μπορεί να προχωρήσει.

Επίσης, «ναυάγησαν» οι μεταγραφές των Θόδωρου Σιδηρόπουλου και Νίκου Στέλιου Χατζηνικολαΐδη αφού δεν πήραν τις ελευθέρες τους από τις ομάδες τους (ΑΠΕ Λαγκαδά και Ηλιούπολη, αντίστοιχα), ώστε να ολοκληρψθούν οι μεταγραφές τους.

Last modified onΤρίτη, 02 Σεπτέμβριος 2014 14:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep