Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ήθελε να αποβάλει παίκτη μας»

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου άφησε αιχμές κατά του διαιτητή Συμεωνίδη.

Λίγες μέρες μετά την αναμέτρηση κυπέλλου ανάμεσα σε Ηρακλή και Λαμία, ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου βγήκε μπροστά και εξαπέλυσε επίθεση στον διαιτητή Παναγιώτη Συμεωνίδη (Πιερίας), που «σφύριξε» το παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο. Ο πρόεδρος της ομάδας της Φθιώτιδας ανέφερε για τη φάση κατά την οποία αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Γεωργίου: «Εγώ το δηλώνω δημόσια, ο διαιτητής ήθελε να βγάλει εκτός αγώνα έναν παίκτη της Λαμίας από την αρχή που ξεκίνησε το ματς.

Όποιος είδε τον αγώνα, ας το διαψεύσει. Δεν θα μασήσω τα λόγια μου. Αν χρειαστεί θα κάνω κριτική ακόμα και κατά της ομάδας μου για τη διαιτησία. Οι διαιτητές κάνουν λάθη, είναι άνθρωποι, αλλά δεν μπορούν να κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο. Το πέναλτι είναι πέναλτι, αλλά όχι και κόκκινη».
Όσο για τη ρεβάνς, ανέφερε: «Ο κόσμος θα είναι ο 12ος παίκτης στη ρεβάνς, το έχει αποδείξει άλλωστε και παλιότερα. Με τον Καμαρά και τον Λεάντρο θα είμαστε πιο δυνατοί. Όλοι έχουν ποιότητα και στον επαναληπτικό θα δούμε μια άλλη Λαμία».
Μάλιστα στάθηκε στο κάλεσμα της Λαμίας στον Βασίλη Χατζηπαναγή, προκειμένου να τον βραβεύσει για τα όσα πρόσφερε στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Καλέσαμε όντως τον Βασίλη Χατζηπαναγή, αλλά δεν μπορώ να γνωρίζω αν έρθει. Είναι για εμένα από τους μεγαλύτερους παίκτες του ελληνικού ποδσφαίρου».

Last modified onΔευτέρα, 01 Σεπτέμβριος 2014 16:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep