Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Βρισκόμαστε στον αέρα»

Ο Μίλτος Λιόνης αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη Ο Μίλτος Λιόνης αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη

Την απογοήτευσή του και την ανησυχία του για το μέλλον του Άρη, εξέφρασε ο Μίλτος Λιόνης.

Για την αγωνία του ίδιου καθώς και των συμπαικτών του αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι στον Άρη, μίλησε ο Μίλτος Λιόνης στο «Αθλητικό Metropolis». Ο παίκτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί και το αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει οι «κίτρινοι» υπογραμμίζοντας πως δεν υπάρχει κανενός είδους ενημέρωση.

«Δεν ξέρουμε τι να πούμε, τι να σκεφτούμε, δεν έχουμε ενημέρωση από κανέναν. Δεν υπάρχει προπονητής και βρισκόμαστε στον αέρα. Ακόμα δεν υπάρχει ενημέρωση ούτε καν για το πότε έχουμε προπόνηση. Δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να μας πει τι θα γίνει, πού πάμε. Τρίτη μέρα που δεν κάνουμε προπόνηση και ακόμα δεν έχουμε ενημέρωση για το τι θα γίνει. Γιατί όσο δεν κάνουμε προπονήσεις, μένουμε πίσω αγωνιστικά. Ξέραμε για Γ' Εθνική πριν από λίγες μέρες, πριν 20 μέρες ξέραμε για Β' και πλέον δεν ξέρουμε ούτε πού θα παίζουμε, ούτε τι θα γίνει», είπε αρχικά ο Λιόνης.

Και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή θεωρητικά είμαστε στη Β' Εθνική, οπότε νομικά δεν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε κινήσεις και από όσο διαβάζω στα σάιτ και τις εφημερίδες, ο κ. Σκόρδας θέλει να κρατήσει στη Β' Εθνική την ομάδα. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως δεν υπάρχει ούτε μια ενημέρωση, ούτε από έναν άνθρωπο. Ψαχνόμαστε συνεχώς, μαθαίνουμε περισσότερα από τα ΜΜΕ, παρά από την ΠΑΕ Άρης».

 

Last modified onΠαρασκευή, 29 Αύγουστος 2014 14:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep