Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ως το Σάββατο η απάντηση»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΚ
  • 0 comments
Ο Ντέγιαν Λέκιτς θα ανακοινώσει εντός 48 ωρών σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του Ο Ντέγιαν Λέκιτς θα ανακοινώσει εντός 48 ωρών σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του

Το αργότερο ως το Σάββατο (30/8) θα αποφασίσει ο Ντέγιαν Λέκιτς πού θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Σέρβος επιθετικός Ντέγιαν Λέκιτς θα ανακοινώσει εντός 48 ωρών ποιος θα είναι ο επόμενος «σταθμός» στην καριέρα του και στην ΑΕΚ αισιοδοξούν ότι θα επιλέξει τη δική τους ομάδα. Την ίδια στιγμή, ο μάνατζερ του 29χρονου άσου, Ζόραν Πάβλοβιτς στέλνει θετικά μηνύματα μέσω της «SportDay» τονίζοντας ωστόσο πως η «Ένωση» έχει πολλούς ανταγωνιστές.

«Είναι γεγονός ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την ΑΕΚ. Για εμένα η ΑΕΚ είναι η καλύτερη επιλογή για τον Ντέγιαν. Η καλύτερη προοπτική. Πρόκειται για πολύ μεγάλο κλαμπ και είναι πολύ σημαντικό ότι βρίσκεται στη θέση του εκτελεστικού διευθυντή ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και σε αυτή του τεχνικού διευθυντή ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Υπάρχει όμως ενδιαφέρον από τέσσερις ομάδες από την Ισπανία, μία από τη Γερμανία και δύο από την Ελβετία. Ο Ντέγιαν ζυγίζει τις επιλογές του και θα αποφασίσει μέχρι το Σάββατο», τόνισε ο Πάβλοβιτς.

Last modified onΠαρασκευή, 29 Αύγουστος 2014 10:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep