Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πήρε Παπαδόπουλο ο Γάζωρος

Τον 19χρονο επιθετικό απέκτησε ο Εθνικός Γαζώρου.

Μία ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησε ο Εθνικός Γαζώρου. Οι Σερραίοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο έπαιξε στην Κοζάνη.

«Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή Δημήτρη Παπαδόπουλου ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα μας και τίθεται στην διάθεση του προπονητή Μάκη Κατσαβάκη. Ο 19χρονος(19/05/1995) επιθετικός έμεινε ελέυθερος από τον ΠΑΟΚ στον οποίο και ανήκε από το 2009 αγωνιζόμενος με επιτυχία και πολλά γκολ στο ενεργητικό του στις ομάδες Κ17 και Κ20, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην ομάδα της Κοζάνης» επισημαίνεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε. Ο Παπαδόπουλος, πάντως, δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι του Σαββάτου (30/8) με την Αναγέννηση Καρδίτσας, καθώς δεν είναι έτοιμος.
Από εκεί και πέρα, Τσιλούλης και Πολύζος συγκρούστηκαν στην προπόνηση της Τετάρτης (27/8) και ο πρώτος χτύπησε στο γόνατο. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί άμεσα και μένει να φανεί αν προλάβει να δώσει το παρών στο ματς με τους κυπέλλου με την Καρδίτσα.

Last modified onΠέμπτη, 28 Αύγουστος 2014 11:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep